Kurban Bayramı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Bayramlar bizleri bir araya getiren, 7'den 70'e sevgi ve saygı içerisinde birlikte geçirdiğimiz özel günlerdir" dedi.

23.09.2015 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Bayramlar bizleri bir araya getiren, 7'den 70'e sevgi ve saygı içerisinde birlikte geçirdiğimiz özel günlerdir" dedi.

Gürün, mesajında, dini bayramların İslam alemi için önemli olduğunu belirterek, Kurban Bayramı'nın sevgi, dostluk, barış ve kardeşliği daha da artıracağına inandığını ifade etti.

Sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma duygularının yoğunlaştığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da pekiştirildiği Kurban Bayramı'na ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Gürün, şunları kaydetti:

"Ülkemizde yaşanan terör olayları doğusundan batısına bütün milletimizi derinden yaralamakta ve üzmektedir. Türk milleti olarak her zamankinden daha fazla bir olmaya, birlikte olmaya, el ele olmaya ihtiyacımız var. Bayramlar bizleri bir araya getiren, 7'den 70'e sevgi ve saygı içerisinde birlikte geçirdiğimiz özel günlerdir. Bu Kurban Bayramı'nda bütün coğrafyalarda barış rüzgarlarının estiği, çocukların sokaklarda özgürce ev ev dolaştığı, büyüklerin ellerini öptüğü, şekerleme topladıkları, sevgi, saygı ve hoşgörünün sınırsız yaşandığı mutlu bir bayram diliyor, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement