Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Germencik il teşkilatında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

25.09.2015 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Germencik il teşkilatında bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Germencik Kütüphane Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Türkiye'de bir AK Parti bir de diğer partilerin olduğunu aktaran Öz, "Türkiye ile AK Parti'nin kaderinin kesiştiği bir noktada 1 Kasım seçimlerine gidiyoruz. Bu ülkede CHP, MHP ve HDP'nin ortak hareket ettiğini herkes gördü. Bu tablo 1 Kasım seçimlerinin önemini açıkça ortaya koyuyor. Bu yüzden kırgınlık ve küskünlükleri bir kenara bırakıp, ülkenin kaderi için mücadele etmeliyiz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen de buruk bir bayram kutladıklarını belirterek, her şeye rağmen tüm milletvekili adaylarıyla ilçelerde bayramlaşma programı yapacaklarını söyledi.

AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Erdem ise birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Gelin bu vatanın bölünüp parçalanmasına izin vermeyelim. 7 Haziran'dan sonra bir kör düğüm ortaya çıktı. Bir türlü çözülemedi. Keşke çözülebilseydi de, 13-14 yıldır elde edilen kazançlarımız yavaş yavaş kaybolmasaydı. 1 Kasım'da da bu düğümü çözemezsek ne faizi düşürebiliriz, ne de dövizi tutabiliriz. Türkiye ekonomisinin büyümesi ve ülkedeki kazanımların devam etmesi için AK Parti'nin tek başına iktidar olması gerekiyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement