Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mardin Ulu Cami'nden detay Mustafa Yakışık'ın konuşması Mehmet Ali Demir'in konuşması Artuklu İlçe Müftüsü Ali Işık'ın konuşması Bayram kutlamalarından detaylar - Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan konuşması Kurban Bayramı kutlanıyor MARDİN (AA) – Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, "Hiç birimizin ağzının tadı bozulmadan inşallah güzel günlerin bir başlangıcı olsun" dedi.

12.09.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mardin Ulu Cami'nden detay

Mustafa Yakışık'ın konuşması

Mehmet Ali Demir'in konuşması

Artuklu İlçe Müftüsü Ali Işık'ın konuşması

Bayram kutlamalarından detaylar - Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan konuşması Kurban Bayramı kutlanıyor

MARDİN (AA) – Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, "Hiç birimizin ağzının tadı bozulmadan inşallah güzel günlerin bir başlangıcı olsun" dedi.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Kurban Bayramı dolayısıyla öğretmen evinde kutlama programı düzenlendi.

Programda konuşan kaymakamı Güldoğan, bu özel günde mübarek Kurban bayramında beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

"Hiç birimizin ağzının tadı bozulmadan inşallah güzel günlerin bir başlangıcı olsun" diyen Güldoğan, şunları söyledi:

"Milletimizin birlik ve beraberlik duygusunun en yükseğe çıktığı günler bayramlarımız, tabi bunu neyle yakın zamanda teyit edebiliriz işte 15 temmuzda birlikte ve millet olma duygumuz bu günlerde hep böyle zirveye çıkıyor. İyi ki milletiz eğer millet olmasaydık belki bu son iki aylık süreçten sonra bu mutlu günler bu özen günler işte böyle birlikte kutlayamayacaktık. Allah'a şükürler olsun biz bir milletiz ve millet olmanın gereğini de hep dar günlerimizde yaşıyoruz. Bu gün de kurban bayramımız burada beraberiz. Herkesin bayramını kutluyorum."

Konuşmadan sonra Kaymakam Güldoğan ve beraberindekiler, Kızıltepe İlçe Emniyet müdürlüğü, İlçe Jandarma komutanlığı ve Kızıltepe Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Programa, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve oda başkanları katıldı.

Kurban Bayramı Kutlanıyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement