Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

Kazan Belediye başkanı Lokman Ertürk, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Akıncı hava Üssünde şehit düşenlerin aileleri ile gazilere bayram ziyaretinde bulundu.

13.09.2016 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazan Belediye başkanı Lokman Ertürk, FETÖ tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Akıncı hava Üssünde şehit düşenlerin aileleri ile gazilere bayram ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Ertürk, eşi Meral Ertürk ile ilk olarak Akıncı Hava Üssü'nde şehit olan Ümit Güder'in (65) ailesini ziyaret etti. Ertürk, şehidin eşi Türkan ve oğlu Mertcan Güder ile bayramlaştı ve bir süre sohbet etti.

Ertürk, daha sonra şehit Ömer Takdemir, (20) şehit Samet Cantürk, (19) Ahi Mahallesi Muhtarı şehit Ali Anar (35) ve Hakkari'de PKK'ya karşı verilen mücadelede şehit düşen Er Tunahan Doktur'un (20) ailelerine ziyaret etti.

Gaziler Mustafa Zorova'yı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Kazan Belediyesi Meclis Üyesi Derya Ovacıklı'yı da Gazi Hastanesinde ziyaret eden Ertürk, ziyaretlerini değerlendirdi.

Ertürk, devleti, vatanı, bayrağı, ezanı ve demokrasi için şehit düşen ve gazi olan kahraman Kazanlıları asla unutmayacaklarını, unutturmayacaklarını belirtti. Ertürk, şunları kaydetti:

" Kurban Bayramı'nı şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tüm ülke olarak huzurlu bir şekilde geçiriyoruz. Önce Allah'ın sonra şehit ailelerin ve gazilerin sayesinde bu bayramı yaşıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Onlar için ne yaparsak yapalım asla yeterli olmayacaktır. Ancak şehitlerimizin geride kalan aileleri ve gazilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Onlar artık bizlerin de ailesidir. Onlar için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz. Bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım'a Kazan halkı adına şükranlarımı sunuyorum. Ziyaretlerimiz sırasında Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın selamlarını şehit ailelerimize ve gazilerimize ilettik."

Kazan Belediyesi tarafından şehit aileleri ve gazilerin tüm ihtiyaçlarının karşılanması için kurulan 110 kişilik ekip de bayram süresince görev başında olacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement