Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı Kutlanıyor

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'da bayramlaşma programlarına katıldı.

14.09.2016 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'da bayramlaşma programlarına katıldı.

Üstün, Valilik, Büyükşehir Belediyesi, AK Parti İl Teşkilatı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile AK Parti Arifiye, Pamukova, Geyve ve Taraklı ilçe teşkilatlarının bayramlaşma programlarına iştirak etti.

Vatandaşlarla sohbet eden Üstün, 15 Temmuz'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içindeki hainlerin bir darbe girişiminde bulunduğunu belirtti.

Üstün, şöyle konuştu:

"Hamdolsun, milletimiz tankın, topun önüne geçerek göğsünü siper edip, vatanına, milletine ve bayrağına sahip çıktı. Darbe girişimine karşı esnafımız, çiftçimiz, gencimiz, yaşlılarımız, çocuklarımız, birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir kahramanlık örneği gösterdi. 15 Temmuz'dan sonra milletimizin birliği daha da kuvvetlendi. Ülkemizde ve partimiz içerisinde FETÖ'ye destek veren hainleri de temizleyeceğiz. Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanlara milletimizle izin vermeyeceğiz."

Türkiye'nin kaldığı yerden yoluna devam ettiğini dile getiren Üstün, artık daha fazla çalışacaklarını söyledi.

Türkiye'nin kalkınmasının devam etmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini kaydeden Üstün, "Barajların, köprülerin ve yolların en iyisini yapmaya devam edeceğiz. Milletimizin hayat konforunu daha da arttıracağız. Ülkemize hainlik yapanlara kesinlikle taviz vermeyeceğiz. Bayrağımız altında hainlik yapanların ve hainlere yardım edenlerin ülkemizde ve partimizde yeri yoktur. Bu hainlerle mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement