Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Erzurum Çat İlçe Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

11.09.2016 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Çat İlçe Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kılıç, mesajında, bayramların, kardeşlik, yardım ve dayanışmanın, kenetlenmenin ve beraberliğin tarifi anlamına geldiğini belirtti.

Kurban Bayramı'nın Allah'a yakınlaşma ve teslimiyet anlamı taşıması bakımından çok önemli olduğunu dile getiren Kılıç, Kurban Bayramı'nın ülkede huzur ve kardeşliğe vesile olmasını niyaz ettiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ülkemiz çetin bir dönemden, zor bir imtihan sürecinden geçiyor. Birliğe ve beraberliğe, kenetlenmeye belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz dönem, bu dönemdir. Dolayısıyla manevi değeri çok yüksek olan bayramları birer fırsat bilerek, birbirimize daha sıkı sarılmalı, millet olarak et ve tırnak gibi bütünleşmeliyiz. İlaveten yine bayramı fırsat bilerek ihtiyaç sahiplerini sevindirmeli, veren el olmalı, yoksulu, garibi, fakiri ve fukarayı unutmayarak Allah'ın rızasını kazanabilme yarışına girmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Kurban Bayramımızı tebrik ediyor, başta Çatlı hemşehrilerim olmak üzere Erzurum halkına en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement