Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı\'na Doğru

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

02.10.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Balkanlıoğlu, mesajında dini bayramların, cömertliğin, rahmetin ve bereketin bolluk içinde yaşandığı, milletin her zamankinden daha çok kenetlendiği, birbirine daha sıkı sarıldığı, samimiyetle kucaklaştığı özel günler olduğunu belirtti.

İnsanların birbirlerine ve ülkeye olan sevgilerinin bayram günlerinde daha da arttığına değinen Vali Balkanlıoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Bayramın manası, yakınlaşmak, kaynaşmak, bölüşmek ve paylaşmaktır. Kurban Bayramı, çocuklarımızın, yaşlılarımızın sevindirildiği, mutlu edildiği, güzel anları yakalamak için iyi bir fırsattır. İnsanın yaşadığı, izlerinin olduğu her yerde güven ve huzur teminini sağlamak için gerekli olan barış unsurunun bu bayram yurdumuzda ve tüm dünyada daha çok hissedilmesini temenni ediyorum. Kimsesiz çocuklarımızın ve yaşlılarımızın, şehit ailelerimizin ve gazilerimizin, yoksul ailelerimizin unutulmadığı bir bayram, kelimenin tam manasıyla bir 'Kurban Bayramı' olacaktır. Bu duygularla tüm Ordulu hemşehrilerimizle ve ülkemizin her köşesindeki insanlarımızla kucaklaşmayı diliyor, Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement