Kurban Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı Mesajı

Kurban Bayramı Mesajı

Şarkışla Kaymakamı Gül ve Belediye Başkanı Oğuz, mesaj yayımladı.

02.10.2014 14:21  Güncelleme: 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkışla Kaymakamı Davut Gül ve Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gül, mesajında, toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun yaşandığı Kurban Bayramı'nı karşılamanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, "Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı arttırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramı'nın, Şarkışla halkının geleceğe daha güvenle bakmasına vesile olması dileğiyle, bütün Şarkışla halkının bayramlarını yürekten kutluyorum" ifadesini kullandı.

Belediye Başkanı Oğuz da bayramların Allah'ın bahşettiği en özel günler olduğunu ifade ederek, "Bayramın kazandıracağı manevi anlayışla, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmakla birilikte, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın önemi daha derinden anlaşılır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MUSTAFA KİRİŞ: MÜSLÜMAN TÜRK MUSTAFA KİRİŞ GERÇEĞİ BİR DEFA DAHA HAYKIRIYOR !. . . EY ' Bu habere henüz hiç yorum yazılmamıştır. ' DİYE YALAN YAZAN YALANCILAR . . . ALDIĞINIZ MAAŞLARINIZ HARAM OLSUN VE İNŞ-ALLAH FİTİL FİTİL BURNUNUZDAN GELSİN !. . . 0 0 Yanıtla

Advertisement