Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Kurban Bayramı'na Doğru

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.09.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arguvan Kaymakamı Selçuk Yosunkaya ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yosunkaya, mesajında, birlik ve beraberliğin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına katkı sağlayan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Arguvanlıların bayramını kutlayan Yosunkaya, bayramın ilçeye, ülkeye ve tüm insanlığa, sağlık, esenlik ve mutluluklar getirmesini dilediğini kaydetti.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise Kurban Bayramı'nın ülkemize, İslam alemine ve dünyaya huzur ve mutluluk getirmesini temennisinde bulundu.

Bayramların milletçe karşılıklı sevgi, saygı ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendiren, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu aktaran Erkoç, şöyle devam etti:

"Birleştirici ve bütünleştirici özelliği bulunan bayramlar toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Sevginin ve saygının simgesi konumundaki bayramları, insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik ve dostluk bağlarının artması, birliğimizin daha da güçlenmesi için fırsat olarak değerlendirmeliyiz. Ülkemiz son zamanlarda zor günler geçiriyor, bugünlerin birlik ve beraberlikle aşılacağına inanıyoruz. Bayramlar, birliğimize ve bütünlüğümüze kast edenlere verilecek en güzel cevaplardır. Son aylarda çok sayıda polis ve askerimizi şehit verdik. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Ülke olarak bu zor zamanları da geride bırakacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement