Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı'na Doğru

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güven ortamında Kurban Bayramı geçirmeleri için tedbir aldı.

09.09.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güven ortamında Kurban Bayramı geçirmeleri için tedbir aldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bayram boyunca kesintisiz olarak denetim yapılacağı belirtildi.

Bayram münasebetiyle halkıın yoğun olarak bulunacağı, otogar, tren garı, alış veriş merkezleri, kurban satış yerleri, umuma açık yerler ile mezarlıklar da trafik tedbirleri yanında asayiş ve muhtemel terör eylemlerine karşı karma ekiplerin kesintisiz bir şekilde çalışacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Vatandaşlarımız ihtiyaç olması halinde 155 Polis İmdat İhbar hattı ile 338 212 10 42 numaralı santral telefonumuz ve (338) 221 03 12 numaralı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüze ait telefonlardan istek ve şikayetlerini Müdürlüğümüze iletebilirler. Saygıdeğer Karamanlı Hemşerilerimizin trafik kurallarına riayet etmelerini, sahte para, kapkaç ve dolandırıcılık olaylarına karşı duyarlı bulunmalarını, bu gibi durumlarla karşılaşmaları halinde vakit kaybetmeden yukarıda vermiş olduğumuz numaralardan görevlilerimizle irtibata geçmelerini rica ederiz. Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ederiz,"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement