Kurban Bayramı Öncesi 365 Bin 900 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramı Öncesi 365 Bin 900 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

İstanbul emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerinin dün Esenyurt ve Küçükçekmece'de gerçekleştirdiği operasyonlarda, toplam 365 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

22.09.2015 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekiplerinin dün Esenyurt ve Küçükçekmece'de gerçekleştirdiği operasyonlarda, toplam 365 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde, Esenyurt ve Küçükçekmece'de kaçakçılık olaylarının önlenmesi amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ekipler, dün yaptıkları operasyonlarda, toplam 365 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirdi. Yapılan operasyonda 2 kamyonete el konulurken, 2 şüpheli hakkında da kaçakçılık suçundan işlem başlatıldı.

ESENYURT'TA BİR KAMYONETTE 44 BİN PAKET SİGARA

Polis ekipleri, Esenyurt Talatpaşa Caddesi'ndeki bir kamyonette 44 bin paket kaçak sigara ele geçirdi. Kamyonet sürücüsü M.M.K. (20) gözaltına alınırken, kamyonete de el konulduğu öğrenildi.

KÜÇÜKÇEKMECE'DE BİR KAMYONETTE 76 BİN 400 PAKET SİGARA

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece Evliya Çelebi Caddesi'nde de, durumundan şüphelendikleri A.K.'nin (30) kullandığı kapalı kasa kamyoneti durdurdu. Kamyonette yapılan aramada, 76 bin 400 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ekipler, A.K.'nin kamyonetine el koydu.

DEPODA 245 BİN 500 PAKET

Polis ekipleri, Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde depo olarak kullanılan bir yerde de yüklü miktarda kaçak sigara saklandığı ihbarını değerlendirdi. Ekipler, yaptığı operasyonda 245 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirdi.

2 ŞÜPHELİYE PARA CEZASI VERİLDİ

Kamyonet sürücüleri M.M.K. ve A.K.'ye, 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan para cezası verildiği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramı Öncesi 365 Bin 900 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement