Meram Belediyesi Kurbanlık Kesim Yerlerini Belirledi - Son Dakika
Yerel

Meram Belediyesi Kurbanlık Kesim Yerlerini Belirledi

Meram Belediyesi Kurbanlık Kesim Yerlerini Belirledi

Meram Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında ilçede kurbanlık satış noktaları ve kurbanlık kesim yerlerini belirledi.

22.09.2014 15:04  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında ilçede kurbanlık satış noktaları ve kurbanlık kesim yerlerini belirledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Karahüyük Kurban Satış Yeri ile Arif Bilge Kurban Satış Yeri kurbanlık satış noktası olarak belirlendi.

Kurban kesim yerleri ise; Muhacir Pazarı, Aşkan Semt Pazarı, Melikşah Semt Pazarı, Lalebahçe Semt Pazarı, Kalfalar Semt Pazarı ve Arif Bilge Semt Pazarı olarak belirlendi.

İlçede belirlenen yerlerin dışında kurbanlık hayvan satışına izin verilmeyeceği bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Satış amacıyla getirilen hayvanların sevk belgeleri, kulak küpeleri ve pasaportlarının bulunması, görevlilerce istenmesi halinde göstermeleri gerekmektedir. Kurban satış merkezlerinde ve kurban kesim yerlerinde Belediye ve İl Tarım Müdürlüğü hekimlerince yapılacak kontrol ve muayeneler sonucu sağlıksız olduğu tespit edilen hayvanların kesimine izin verilmeyecek." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Meram Belediyesi Kurbanlık Kesim Yerlerini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement