Kurban Kasaplarına Sertifika Programı - Son Dakika
Güncel

Kurban Kasaplarına Sertifika Programı

Kurban Kasaplarına Sertifika Programı

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 1-5 Eylül 2015 tarihleri arasında Sertifikalı “Küçük ve Büyükbaş Hayvan Kesimi (Kurban Kesimi)” ve “Et ve Et Ürünleri Hijyen Eğitimi” Kursları açıyor.

25.08.2015 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce 1-5 Eylül 2015 tarihleri arasında Sertifikalı "Küçük ve Büyükbaş Hayvan Kesimi (Kurban Kesimi)" ve "Et ve Et Ürünleri Hijyen Eğitimi" Kursları açıyor. Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar yaptığı açıklamada; Kurban Bayramı öncesi 1-5 Eylül tarihleri arasında 18: 00-21: 30 saatleri arasında Halk Eğitimi Merkezinde sertifikalı "Küçük ve Büyük Baş Hayvan Kesimi (Kurban kesimi) ve Et ve Et Ürünleri Hijyen Eğitimi Kurslarının" açılacağını duyurdu. Kurs başvuruları, 28 Ağustos Cuma 2015 günü mesai saati sonuna kadar alınacak.

Kursiyerler ideal kurban kesimi, kurbanla ilgili dini hükümler, et ve et ürünleri hijyeni konularında İlçe Tarım Müdürlüğünden Veteriner, Müftülükten Din Görevlisi ve Sağlık Personeli'nin Usta Öğretici olarak görev alacakları ve kursiyerlerin sertifikalı kurban kesicisi olacakları bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurban Kasaplarına Sertifika Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement