Kurban Pazarından Dönerken Otomobil Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kurban Pazarından Dönerken Otomobil Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti

İzmir’in Buca ilçesinde, kurbanlık bakmaya giden 73 yaşındaki Fevzi T. yol kenarında eve doğru yürürken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

18.09.2015 01:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde, kurbanlık bakmaya giden 73 yaşındaki Fevzi T. yol kenarında eve doğru yürürken otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, bugün akşam saatlerinde İzmir Çevre Yolu Gediz Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kurban almak için kurban pazarına giden evli ve 4 çocuk sahibi Fevzi T. kurban pazarında kurbanlık baktıktan sonra evine dönmek için yolda yürümeye başladı. Bu sırada Gaziemir yönüne seyir halinde olan C.A. idaresindeki 35 DGT 83 plakalı otomobil Fevzi T.'ye çarptı. Kazayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Fevzi T.'nin hayatını kaybettiği belirledi. Fevzi T.'nin cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Kazadan sonra otomobil sürücüsü C.A., gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurban Pazarından Dönerken Otomobil Çarpması Sonucu Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement