Kurbanlık Bitti Ama Kazanç Yok - Son Dakika
Güncel

Kurbanlık Bitti Ama Kazanç Yok

Kurbanlık Bitti Ama Kazanç Yok

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, Maltepe kurban pazarındaki hayvanlarını çoğu satılırken, besiciler satışlardan kar elde edemedikleri için memnun olmadıklarını söyledi.

21.09.2015 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Maltepe kurban pazarındaki hayvanlarını çoğu satılırken, besiciler satışlardan kar elde edemedikleri için memnun olmadıklarını söyledi.

Kurban bayramı öncesi, kurban pazarlarında hayvanların çoğu satıldı. Besiciler, hayvanların çoğunun satıldığını, ancak maliyete göre hayvan fiyatlarının ucuz olduğunu söyledi.

"MALİYETLERE GÖRE SATIŞLAR UCUZ"

Maltepe Belediyesi'nin kurduğu hayvan pazarında bulunan besici Erdal Özer, maliyetlere göre satışların ucuz olduğunu söyledi. Özer, 20 kurbanlıktan 16 tanesini sattığını belirterek: "20 tane hayvan getirdik. Şu an elimizde 4 tane kaldı. Şu anda satışlardan memnun değiliz. Çünkü maliyetlere göre satışlar ucuz oluyor. Yem ve nakliyat pahalı. Allah sonumuzu hayır etsin" şeklinde konuştu.

Mahsun Can ise: "Malı sattık ama maliyetine sattık. Bir karımız yok. Yem çok pahalı. Elimizde 35 hayvan vardı ve hepsini sattık. Genel fiyatlara göre sattık ama kar edemedik" dedi.

Şaban Satıca ise pazarın genel durumunu değerlendirerek, "Satışlar iyi gitmiyor. Bu sene istediğimiz fiyatlarda satışlar yapamadık. 30 hayvan getirdim ve şu an 5 tane kaldı." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurbanlık Bitti Ama Kazanç Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement