Kurbanlık Çadırını Kesip 8 Bin TL'lik Danayı Çaldılar - Son Dakika
Yaşam

Kurbanlık Çadırını Kesip 8 Bin TL'lik Danayı Çaldılar

Kurbanlık Çadırını Kesip 8 Bin TL\'lik Danayı Çaldılar

Ataşehir'deki kurban pazarında çadır kuran Zeynel Gancaner, hayvanlarına saman ve su verip uykuya daldı. Uyandığında 8 bin TL değerindeki kurbanlığın çalındığını fark etti.

12.09.2015 09:24  Güncelleme: 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de kurban satıcısının uyumasını fırsat bilen hırsızlar çadırı keserek yaklaşık 8 bin lira değerindeki danayı çaldı.

SAMAN ve SU VERİP UYKUYA DALDI

Olay Ataşehir'deki bir kurban pazarında gece saatlerinde yaşandı. Ağrı'dan gelen kurban satıcısı Zeynel Gancaner, çadırında bulunan hayvanlarına saman ve su verdikten sonra saat 02.00 gibi çadırın başında uyumaya başladı.

DANA YOK, ÇADIRIN ARKA KISMI KESİK

Sabaha kadar uyuyan Gancaner, çadıra girdiğinde bir tane kurbanlığın olmadığını fark etti. Çadırın sonuna geldiğinde dananın bağlı olduğu ipin ve çadırın arka kısmın kesik olduğunu gördü. Hemen çevrede kurbanlığı aramaya başlayan satıcı bir sonuç alamadı. Ardından durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından satıcı Zeynel Gancaner şikayet için polis merkezine gitti.

DEĞERİ 7-8 BİN TL CİVARINDA

Kurban satıcısı Gancaner, 'Saat 02.00 gibi uyudum. Sabah kalktığımda çadırın diğer tarafı yırtıktı. Baktım dananın bir tanesi yok. Bu çevrelere sordum, aradım herhangi bir ize rastlamadım. Kendi elimle bağlamıştım. Değeri 7-8 bin lira civarında." dedi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Kurbanlık Çadırını Kesip 8 Bin TL'lik Danayı Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • harbi: Kim çaldıysa haram olsun adiler 45 2 Yanıtla
  • şeriat : bunuda akp yaptı değilmi yada tayyip çalıştır öyle değilmi yoksa 12 19 Yanıtla
  • imdat bilen: myllet aç bu zamlarda basimizi yiyince halk ne yapsin çareyi çalmakda bulcaklar. 8 22 Yanıtla
  • Super: Allahim bu muslumanlarla isin cok Zor 13 11 Yanıtla
  • Murat: Dananı da al bas git 6 16 Yanıtla
  • CANİŞ: Dandini Dandini bostana danalar girmiş bostana. 3 16 Yanıtla
  • barış: bende de sandımki danayı kesmiş. 1 6 Yanıtla
  • Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı
    11:09 Bilecik'te Atık Kartondan Çıkan Yangın Panik Yarattı

    Bilecik'in Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan bir iş yerinin atık karton bölümünde çıkan yangın, panik yarattı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Olayda yaralanan veya can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Ekipler, yangının sebebini araştırmak için çalışmalara başladı.

  • Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti
    11:06 Tekirdağ-Malkara yolu kazasında bir kişi hayatını kaybetti, sürücü firar etti

    Tekirdağ-Malkara kara yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybederken, kazaya karışan sürücü olay yerinden kaçtı. Jandarma, firar eden sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi
    11:04 Çankırı'da Ev Yangını: Ev Kullanılmaz Hale Geldi

    Çankırı'nın Merkez ilçesine bağlı Handırı köyünde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda ev kullanılamaz hale gelirken, can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti
    11:02 Akyazı'da tarla sürerken ayağını çapa makinesine kaptıran yaşlı adam hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan müdahalelere rağmen Başkan kurtarılamadı. Cenazesi ise Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde düzenlenecek cenaze namazının ardından defnedilecek.

  • Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü
    10:58 Hatay Defne'de bir evde çıkan yangın söndürüldü

    Hatay'ın Defne ilçesine bağlı Esenbulak Mahallesi'nde bir evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından evde soğutma çalışmaları yapıldı. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, evde maddi hasar meydana geldi.

  • Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti
    10:56 Şırnak'ta Gençler Çağla Toplamak İçin 20 Kilometre Yol Katetti

    Şırnak'ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde yetişen badem ağaçları meyve vermeye başladı. Baharın habercisi olan çağlaları toplamak için Başaran köyünden bir grup genç, yaklaşık 20 kilometre yol kat ederek bölgeye geldi. Günlerdir toplama çalışmalarını sürdüren gençler, hem satmak hem de yemek için çağla topluyor.

  • Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi
    10:52 Afyonkarahisar'da Bayram Tatili Boyunca 4 Milyon Araç Geçişi

    Afyonkarahisar, Türkiye'nin önemli kavşak kentlerinden biri olarak 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca 4 milyonun üzerinde araç geçişi yaşadı. Antalya, İzmir, Denizli ve İstanbul yönüne olan geçişlerin çoğunlukta olduğu belirtilirken, bazı kişilerin kent merkezine giriş yaparak kaymaklı ekmek kadayıfı, sucuk ve lokum gibi ürünler alışverişi yaptığı ifade edildi.

  • Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü
    10:50 Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını söndürüldü

    Hatay'ın Kumlu İlçesi'nde meydana gelen bahçe yangını, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı ve soğutma çalışmaları gerçekleştirdi.

  • Zonguldak'ta unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleği sürüyor
    10:46 Zonguldak'ta unutulmaya yüz tutmuş demircilik mesleği sürüyor

    Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan Keskin çifti, gelişen teknolojiye rağmen demircilik mesleğini sürdürüyor. Her gün ateş başında demir döverek ürettikleri ürünleri satarak geçimlerini sağlayan çift, gençlere taş çıkartıyor. Geçen yıl yaşadıkları sel felaketi sebebiyle işyeri zarar gören çift, borç alarak işyerini yeniden açtı.

  • Gölpazarı'nda Bayram Sonrası Yoğun Temizlik Çalışmaları
    10:45 Gölpazarı'nda Bayram Sonrası Yoğun Temizlik Çalışmaları

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde bayram sonrası yoğun temizlik çalışmaları yapıldı. Gölpazarı Belediyesi tarafından 9 günlük bayram tatili sonrası başlatılan detaylı temizlik çalışmaları ile sokaklar, caddeler temizleniyor. Gölpazarı'nda ana caddelerde bulunan yollar bol köpüklü sularla yıkanıyor. Ardından ise ilçe mezarlığında genel bakım yapılarak ot ve biçme işlemleri devam ediyor. Son olarak ise ilçe genelinde bulunan çöp konteynerleri yıkanarak dezenfekte ediliyor.


Advertisement