Kurbanlık "Kıvırcık" Sahibinin Peşinden Ayrılmadı - Son Dakika
Yerel

Kurbanlık "Kıvırcık" Sahibinin Peşinden Ayrılmadı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kişinin kurbanlık pazarına getirdiği 1,5 yaşındaki merinos cinsi koç, sürekli sahibinin arkasından gitmesiyle dikkati çekti.

04.10.2014 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de sahibinin arkasından giderek hayvan pazarını gezen kurbanlık koç, dikkat çekti.

Fethiye Belediyesi tarafından Çatalarık Mahallesi'nde kurulan hayvan pazarında sürekli sahibinin arkasından giden koç, vatandaşların ilgisini çekti. Çiftçilikle uğraşan Serkan Doğan, "Kıvırcık" ismini verdiği merinos cinsi koçunu pazarda "Müşterisini arayan koç" sözleriyle satmaya çalıştı.

Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seracılıkla uğraştığını, hobi olarak da küçükbaş hayvan yetiştirdiğini söyledi.

"Kıvırcık" ismini verdiği koçuna 1,5 yıldır baktığını belirten Doğan, koçun kendisine alıştığı için pazarda yürürken arkasından ayrılmadığını anlattı.

Koçunu evde beslediği için gün boyu birlikte olduklarını dile getiren Doğan, "Kıvırcık, bana alışık olduğu için ismiyle seslendiğimde peşimden geliyor. Pazarda gezerek müşterisini arıyor" dedi.

Yaklaşık 100 kilogram ağırlığındaki koçunu bin 200 liraya satacağını ifade eden Doğan, şu ana kadar alıcı bulamadığını, koçunu sevdiğim için de satamama korkusu olmadığını vurguladı.

Doğan, koçunu satamazsa bakmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurbanlık 'Kıvırcık' Sahibinin Peşinden Ayrılmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement