Kurbanlık Koyun Kesen İmam Karnından Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Kurbanlık Koyun Kesen İmam Karnından Yaralandı

Kurbanlık Koyun Kesen İmam Karnından Yaralandı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde imamlık yapan 50 yaşındaki Yakup Kaplan, bir komşusuna ait kurbanlık koyunun kesimine yardım ederken, yorulup dinlenmek isteyince çalılara yaslandı.

25.09.2015 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde imamlık yapan 50 yaşındaki Yakup Kaplan, bir komşusuna ait kurbanlık koyunun kesimine yardım ederken, yorulup dinlenmek isteyince çalılara yaslandı. Çalıların ağırlığına dayanamaması sonucu 10 metre yuvarlanan Kaplan, elindeki bıçağın karnına saplanması sonucu yaralandı.

Nazilli'nin Işıklar Mahalle Camii'nde imamlık yapan evli ve iki çocuk babası Yakup Kaplan, kurban kesimi için destek isteyen bir komşusuna yardım etmeye başladı. Bir süre sonra yorulan ve dinlenmek için arkasındaki çalı yığınına yaslanmak isteyen Kaplan, bir anda yuvarlandı. 10 metre derinliğindeki kurumuş dere yatağına düşen Kaplan, elindeki bıçağın sağ karın boşluğuna saplanmasıyla yaralandı. Komşusunun yardımıyla bulunduğu yerden çıkartılan Kaplan, otomobille Nazilli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Kaplan'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurbanlık Koyun Kesen İmam Karnından Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement