Küre'de Bayram Bin Kişiyle Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Küre'de Bayram Bin Kişiyle Coşkuyla Kutlandı

Küre\'de Bayram Bin Kişiyle Coşkuyla Kutlandı

Küre Alacık Köyünde bu yıl birincisi düzenlenen pilav şöleninde gurbetten gelen vatandaşlarla bayram coşkuyla içinde kutlandı.

29.07.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küre Alacık Köyünde bu yıl birincisi düzenlenen pilav şöleninde gurbetten gelen vatandaşlarla bayram coşkuyla içinde kutlandı.

Bayrama Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, Garnizon Komutanı Şeref Ay, Emniyet Amiri Mehmet Yavuz, daire amirleri, il genel meclis üyeleri katıldı. Ödüllü eğlencede halat çekme, armut yeme, acı biber yeme, kaşıkta yumurta taşıma en heyecanlısı yoğurtta altın bulma ve mini futbol turnuvası düzenlendi. İkramda bulunuldu.

Eğlenceler bitince yarışmada dereceye girenler hediyelerini Küre Kaymakamı Şahin Kazancı ve Belediye Başkanı Kamil Aydınlı'nın ellerinden aldılar. Kaymakam Şahin Kazancı, "Alacık Köyü Muhtarı Mehmet Çolak'a ve vatandaşlara böyle eğlencelerin insanların bir araya gelmesine vesile olduğunu yapılan eğlencenin yanı sıra çatılara ve afişlerin yazılması güzel anlamlar taşıdığını duyarlı vatandaşlara teşekkür etti" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küre'de Bayram Bin Kişiyle Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement