Kursiyerler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Basın Yayın Enformasyon Muğla, Aydın ve Denizli Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen digital fotoğrafçılık kursu sona erdi.

26.05.2016 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın Yayın Enformasyon Muğla, Aydın ve Denizli Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen digital fotoğrafçılık kursu sona erdi. İş-Kur İl Müdürlüğü, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle hazırlanan ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümü öğrencilerine yönelik olarak düzenlen kursa 25 kursiyer katıldı.

23 Mart tarihinde başlayan Dijital Fotoğrafçılık kursunda kursiyerler 200 saat kurs gördü. Kursu başarı ile tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğümüz Hizmet binasında düzenlenen tören ile verildi. Sertifikaları BYE İl Müdürü Cavit Okur, Muğla Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Mehmet Ali Köseoğlu, Muğla Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Naci Önal, Okul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İsmail Kılıç, Muğla Halk Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ve İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Ferda Güley Ceylan ve BYE Şube Müdürü Erol Kütahya tarafından verildi.

Plaket töreninin ardından konuşan Basın yayın Enformasyon Muğla İl Müdürü Cavit Okur, "Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü olarak bölgemizde basın yayın alanında yapılması gereken hangi iş ve işlem olursa olsun Genel Müdürlüğümüzün bize verdiği imkanlar doğrultusunda çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanında bölgemizde basın yayın çalışanlarına ve Üniversitemizde öğrenimini sürdüren öğrencilerimizin hayata atılmadan önce meslek alanında kullanacakları teçhizatlar ile ilgili kurslar açıyoruz. Talep gelmesi durumunda bu tür kurslarımızı sürdüreceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kursiyerler Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement