Kursiyerlerden Türk Halk Müziği Konseri - Son Dakika
Yerel

Kursiyerlerden Türk Halk Müziği Konseri

Kursiyerlerden Türk Halk Müziği Konseri

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri Türk Halk Müziği konseri ile final yaparak tamamlandı.

20.05.2015 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri Türk Halk Müziği konseri ile final yaparak tamamlandı.

Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Türk Halk Müziği ekibi tarafından verilen konser Pazarlar İlçesinde her kesimden büyük ilgi gördü.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği Türk Halk Müziği konserine İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Garnizon Komutanı Kamil Borozan, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Daire amirleri, Okul Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Türk Halk Müziği Konserinin başında Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Zekeriya Ünal tarafından Pazarlar Kaymakamı Soner Bedir'e gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı plaket takdim edildi.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün bahçesinde açık havada verilen Türk Halk Müziği konseri Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kursiyerleri tarafından verildi. Öğrenci, memur, polis ev hanımı gibi her meslekten oluşan Türk Halk Müziği ekibi yurdun birçok yöresinden seslendirdikleri türkülerle katılımcılara neşeli dakikalar yaşattılar. Profesyonel sanatçılara taş çıkartan kursiyerlere ilçe halkı da eşlik etti. Yaklaşık 2 saat süren Türk Halk Müziği Konseri ile Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü kursiyerleri Pazarlar İlçesine unutulmaz bir gece yaşattılar.

Türk Halk Müziği konseri sonrası İlçe Kaymakamı Soner Bedir, Garnizon Komutanı Kamil Borozan ve İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan tarafından Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Türk Halk Müziği ekibi tek tek tebrik edildi.

Türk Halk Müziği konseri ile ilgili bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Faruk Ünver, "Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Türk Halk Müziği konseri Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Öğretmen evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından organize edildi. Türk Halk Müziği konseri ilçemiz halkından büyük ilgi gördü. Gençlik Haftası etkinliklerimizi Türk Halk Müziği konseri ile final yaparak tamamladık. Gediz Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü Türk Halk Müziği ekibi başta olmak üzere bu okulun Müdürü Zekeriya Ünal hocama da teşekkür ederim" dedi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kursiyerlerden Türk Halk Müziği Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement