Kurşunlu Çanakkale Zaferi Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Kurşunlu Çanakkale Zaferi Kutlandı

Kurşunlu Çanakkale Zaferi Kutlandı

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Yatılı Bölge İlk Orta Okulunda Çanakkale ruhuna yakışır bir dayanışma ile yaklaşık 7 bin kişinin katılımı ile program düzenlendi.

19.03.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Kurşunlu Yatılı Bölge İlk Orta Okulunda Çanakkale ruhuna yakışır bir dayanışma ile yaklaşık 7 bin kişinin katılımı ile program düzenlendi.

Hekimhan ilçesi Kurşunlu Mahallesinde Kurşunlu Yatılı Bölge Ortaokulunda Çanakkale Zaferinin 101. Yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Yaklaşık 7 bin kişinin katıldığı programda ilk olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından okul bahçesinde inşa edilen 27 metrelik bayrak direği alanının açılışı yapıldı. Açılışı yapılan alana 'Hilal tepe' adı verilirken açılışa katılan Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise hiçbir ayrım gözetmeden bir araya gelmenin Çanakkale ruhunu oluşturacağını belirterek bu ruhun da yedi düvele diz çöktürdüğünün akıllardan çıkarılmaması gerektiğini söyledi. Şahin, bu etkinliğin yapılmasında emeği geçenlere ve bayrak alanının yapılmasını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır a teşekkürlerini bildirdi. Öğrencilerin etkinliklerinin ardından hatim duaları ile Kur'an-ı Kerim okundu ve yemek ikramı yapıldı. Okul müdürü Mesut Ulutaş ise geleneksel hale getirdikleri 18 Mart etkinliklerinin bundan sonraki yıllarda da yapılacağını ifade etti. Program Hekimhan Müftülüğü tarafından okunan 50 hatim duasıyla sona erdi.

Programa AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, bürokratlar, daire amirleri, STK'lar katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurşunlu Çanakkale Zaferi Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement