Kurt Adam Gibi Görünüyor, Tedavi Edilemiyor - Son Dakika
Dünya

Kurt Adam Gibi Görünüyor, Tedavi Edilemiyor

Kurt adam sendromuna yakalanmış olan küçük kızın, tedavi olduğu cihazın bozulması neticesinde vücudundaki kıllar tekrar uzamaya başladı.

29.04.2016 17:52  Güncelleme: 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Brezilyalı beş yaşındaki kız, yaygın bilinen adıyla kurt adam sendromundan muzdarip ve hastanedeki cihaz arızalandığı için küçük kızın tedavisi durdu.

TÜM VÜCUDU KILLARLA KAPLI

Kemilly Vitoria Pereira de Souza'ya aşırı kıllanma(hypertrichosis) teşhisi kondu. Beş yaşındaki Kemilly'nin nadir görülen bu rahatsızlıktan ötürü bütün vücudu kıllarla kaplı. Dudakları ve burnu normalden daha büyük. Ailesi, küçük Kemilly daha düzgün bir tedavi görebilsin diye, 2013 yılının aralık ayında yaşadıkları şehirden 1287 km uzakta olan Goiania kentine taşındı.

HASTANE CİHAZI TAMİR ETTİREMİYOR, YENİSİNİ DE ALAMIYOR

Hastane yetkilileri çözüm üretmeye çabalasa da tüyleri alan cihazın arızalanması sonrasında maddi imkansızlıklar sebebiyle ne cihazı tamir ettirebildi ne de yerine yenisini temin edebildi. Annesi, Kemilly'nin rahatsızlığına rağmen okulda bir sıkıntıyla karşılaşmadığını ama ileri ki hayatında ön yargılarla karşı karşıya kalabileceği endişesi taşıdığını ifade etti.

İKİ YILDIR UYGULANAN TEDAVİ BOŞA GİDEBİLİR

Hastanedeki cihazın bozulmasından sonra, geçen son beş ayda küçük kızın durumu kontrolden çıkmış durumda. Kemilly'nin yüzünde ve kollarında kıllar gözle görünür şekilde tekrardan uzadı. Tedavisiz geçen son beş ay sonrasında ailesi ve doktorları, iki yıl boyunca uygulanan tedavinin yitip gideceği kaygısını duyuyor.

CİHAZIN TAMİRİ İÇİN GEREKLİ PARÇA SADECE İSRAİL'DE

Hastane sözcüsü, küçük kızın tedavisinde kullanılan cihazın bozulduğunu, bir parçaya ihtiyaç duyduklarını, cihazı tamir edecek bu parçanın da sadece İsrail'de üretildiğini söyledi. Hastane bir lazer cihazının kiralanması için sözleşme imzalamış olsa da kiralanan cihazın küçük çocukların tedavisinde kullanılamayacağı açıklandı.

Kurt Adam Gibi Görünüyor, Tedavi Edilemiyor

Son Dakika Dünya Kurt Adam Gibi Görünüyor, Tedavi Edilemiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 14 23 Yanıtla Almina: Senin başka işin yok mu 0 0
  • oflu: Bu hastalığın da caresi olacak bitki ilacı vardır AMA MAKINELERİ İCAD EDENLER PARA İÇİN ENGELLİYOR ANLAYANA 12 0 Yanıtla
  • ADAA: RABBIM ACIL ŞİFA VERSIN 8 1 Yanıtla 1ol: Ha ha, verecek...acil 0 0
  • yeryüzü eczane: Allah bir dert verir o dertle insanları sınar aynı zamanda tıpcıları eczacıları bütün ilacların kaynağı olan bitkilere sevkeder bu hastalığın bile ilacı vardır o ilac bulunsa makineye ihtiyaç kalmaz. 8 0 Yanıtla
  • Darwin : Evrim! 3 4 Yanıtla
  • reo: Evlenmekten sogudum yemin ediyorum 2 4 Yanıtla
  • Filo: Suriyeli çıtırlar gelmiş sana kim bakar yaşın geçti gitti 0 2 Yanıtla
  • Eylem: Rabbim dermansiz dert vermesin neler neler var 1 0 Yanıtla
  • İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi
    14:37 İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi

    ABD’li yetkililerin bir İsrail füzesinin İran’ı vurduğunu açıklamasının ardından, petrol ve altın fiyatlarında yükseliş oldu. İsrail saldırısının haberi duyulunca, Brent ham petrolünün varil fiyatı 90 doların üzerine çıktı; daha sonra İran saldırının önemli olmadığını söyleyince biraz geriledi. Altının ons fiyatı bir ara rekora yaklaşırken, daha sonra 2400 doların altına düştü. Orta Doğu’daki gerilimin tırmanmasının petrol sevkiyatını aksatabileceğinden korkuluyor.

  • Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum
    14:10 Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-İran arasındaki gerilimle ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan "İki taraf da farklı şeyler söylüyor, konuyla ilgili akla ziyan olmayan bir açıklama da yok, sahiplenme de yok" ifadelerini kullandı.

  • İsrail saldırısı sonrası Elon Musk'tan dikkat çeken mesaj: Roketleri birbirimize değil, yıldızlara göndermeliyiz
    13:45 İsrail saldırısı sonrası Elon Musk'tan dikkat çeken mesaj: Roketleri birbirimize değil, yıldızlara göndermeliyiz

    SpaceX'in CEO'su Elon Musk, İsrail'in İran'a yönelik gece yarısı gerçekleştirdiği misilleme saldırısına yönelik paylaşımda bulundu. Musk, "Roketleri birbirimize değil, yıldızlara göndermeliyiz" ifadelerini kullandı.

  • ABD, Filistin Devletinin BM Üyeliğini Veto Etti
    13:38 ABD, Filistin Devletinin BM Üyeliğini Veto Etti

    Birleşmiş Milletler'in Filistin devletini tanıması önerisiyle Güvenlik Konseyi'nde yapılan oylamada ABD veto kullanarak Filistinlilerin kuruluşa tam üyeliğini engelledi. İngiltere ve İsviçre çekimser kalırken, konseyin geri kalan 12 üyesi lehte oy kullandı.


Advertisement