Kürt Futbolcuya Ankara'nın Göbeğinde Dayak - Son Dakika
Spor

Kürt Futbolcuya Ankara'nın Göbeğinde Dayak

Alman St. Pauli takımından Gençlerbirliği'ne transfer olan Deniz Naki, Facebook üzerinden IŞİD'i lanetlediği için Ankara'da saldırıya uğradı.

04.11.2014 15:54  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altı aydır Türkiye'de Gençlerbirliği takımında oynayan Deniz Naki, dayaklı saldırıya uğradı. Eskiden Alman St. Pauli takımında oynayan 25 yaşındaki Deniz Naki, Kürt kimliği ile Facebook üzerinden IŞİD'i lanetledi. Bunun üzerine küfürlü yorumlara maruz kalan Naki şimdi de Ankara'da saldırıya uğradı.

"DEFOLUP GİTMEMİ SÖYLEDİLER"

Alman St. Pauli takımı ile 73 kez sahaya inen Deniz Naki, gittiği Ankara şehrinde üç kişinin saldırısına uğradı. Alman Bild gazetesine konuşan futbolcu, "Pazar günü tatil günümüzdü. Yemek almaya gittiğim sırada üç kişi benim yolumu kesti. Bana defolup gitmemi söylediler. Kulübün benim gibilere ihtiyacı olmadığını söylediler. Bu bana yönelik ilk uyarıymış" şeklinde konuştu ve ardından dayak yediğini ve onu rahat bırakmaları için para bile verdiğini belirtti.

"ARTIK HİÇBİR ANLAMI YOK"

Dün sakatlanmış eli ve morarmış gözüyle Gençlerbirliği'nin menajeri Aykut ile görüşüp çözüm yolu aradığını belirten Naki, "Ankara'da kendi başıma dışarıya çıkamıyorum. Takım arkadaşlarım için de endişeliyim. Onların da başına bir şey geleceğinden korkuyorum. Burada olmamın artık hiç bir anlamı yok. Beynimde sürekli dönen bu hadise beni mahvediyor. Artık dayanamıyorum." dedi.

Paderborn'dan Gençlerbirliği'ne 200 bin Euroya transfer olan Naki'nin kontratı 2016 yılında bitecek. Bu paranın iadesini isteyen Gençlerbirliği ve Naki arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

"BABAM 'HEMEN EVE DÖN' DEDİ"

"Ailem Düren'de yaşıyor, babam çok endişeli. Hemen uçağa binip eve dönmemi istiyor" diyerek konuşmasını sürdüren Naki, 11 Ekim'de de kış sezonunda Türkiye'yi terkedip St. Pauli'ye dönmek istediğini beyan etmişti.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ

Gençlerbirliği Genel Menajeri Seçkin Topçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Naki'nin sözleşmesinin karşılıklı feshedildiğini söyledi.

Başkent ekibine 2013-2014 sezonu başında imza atan 25 yaşındaki oyuncuya hizmetlerinden ötürü teşekkür eden Topçu, Naki'ye bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi. Gençlerbirliği formasıyla Spor Toto Süper Lig'de 20, Türkiye Kupası'nda ise 4 maça çıkan Naki, bir kez gol sevinci yaşadı.

(Kaynak: Hürriyet)


Kürt Futbolcuya Ankara\'nın Göbeğinde Dayak
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Kürt Futbolcuya Ankara'nın Göbeğinde Dayak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • ankaragücü: köteği haketmişsin adamım şehitler olurken pkk yı neden lanetlemiyorsun 68 42 Yanıtla
  • alkaralar: adamın übüğünü sıkarız vatan haini seni defol almanyaya 31 58 Yanıtla
  • polatlı: kimse kürt düşmanı değil ama pkk düşmanıyız biz faşist olsaydık lazlarla çerkezlerle arnuvutlarla romanlarla tatarlarlada anlasamazdık pkk düşmanımızdır diyen kürt kardeşimizdir 27 24 Yanıtla
  • hasan: lanetlenecekse bütün teröristler lanetlenecek bazı kürtler pkk derse bazı türklerde ışid der doğal olarak 20 23 Yanıtla
  • avni: bu beyaz kürtlerden evrim geçirmiş 18 15 Yanıtla
  • şakir: bu çok yanar döner adama benziyor başka mesele olabilir 18 9 Yanıtla
  • küçük şenol: ufaktan tozunu almışlar büyütmeyin 6 18 Yanıtla
  • ali: Fasist kafalar.ne olacak.kibarluk beklemeyin. 9 5 Yanıtla

Advertisement