Kurt Seyit ve Şura'da Hamam Sahnesi Geceye Damga Vurdu - Son Dakika
Medya

Kurt Seyit ve Şura'da Hamam Sahnesi Geceye Damga Vurdu

Kurt Seyit ve Şura\'da Hamam Sahnesi Geceye Damga Vurdu

Dizinin başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah arasında geçen hamam sahnesi izlenme rekoru kırdı.

02.04.2014 08:14  Güncelleme: 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nermin Bezmen'in aynı adlı romanı, gerçek bir aşk hikayesinden uyarlanan dizide Şura, Kurt Seyit'in ölüm fermanın imzalandığını bile bile aralarına bir ayrılığa daha izin vermedi. Kurt Seyit'le beraber olduğu sürece kendisini bekleyen tehlikelere rağmen, aşkını hayatının önüne koydu. Bir daha hiç ayrılmamak umuduyla Kurt Seyit'in doğup büyüdüğü topraklara, Kırım'a doğru yola çıktılar.

PETRO PEŞLERİNE DÜŞTÜ

Kendi hayatı ve ailesinin geleceği karşılığında en yakın arkadaşlarının hayatını ortaya koyan Petro, Kurt Seyit ve Celil'i öldürme görevini üstlenerek arkalarından Kırım'a doğru yola çıktı.Tehlikelerle başlayan yolculuk, her yeni durakta daha zorlaştı. Öte yandan Tatya, Celil'le aşklarını sonsuza kadar mühürleyecek hediyesini hayatı pahasına korumaya çalıştı.

AİLESİNİ BULDU

Kurt Seyit yanında hayatının aşkı, kendisi için ailesini terk etmiş biricik sevgilisi ve can dostlarıyla Kırım'a geldi. Şura, yol boyunca büyüttüğü hayallerinin karşısında Kurt Seyit'in sözünü emir saydığı babasını ve ölesiye düşkün olduğu ailesini buldu.

DİZİYE DAMGA VURAN SAHNE: KURT SEYİT ŞURA'YI YIKADI

Diziye damga vuran sahnelerden biri de, Kurt Seyit'in Şura'yı hamamda yıkadığı anlar oldu.

 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Medya Kurt Seyit ve Şura'da Hamam Sahnesi Geceye Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Mete: Ben daha burada kurtlar vadisi hariç hiçbir diziye güzel diyen insan görmedim..Yahu yapabiliyorsanız siz çekin o zaman..Nedir bu hazımsızlık anlamadım..Varsa yoksa dandik mafya dizisi kurtlar vadisi diyorsunuz arkadaş..Ne kadar çok seviyorsunuz şiddeti kavgayı..Herhalde silah serbest olsa bu ülkede adam kalmaz..Dizinin tutmaması gibi birşey söz konusu değil..Rating ölçümlerine bir bakın..Ha ama nerde ufacık bir çıplaklık olsa hemen oraya damlayıp ayıp günah vs vs gibi saçma sapan cümleler kuruluyor..Derdiniz çıplaklık..Ama bilemiyorumki sizin ananız babanız sizi telepati yolu ilemi dünyaya getirdi.. 11 9 Yanıtla mfg: insanlar ne izlerlerse malesef öyle düşünmeye yaşamaya başlıyo.etki meselesi. bir dizide insanlık dürüstlük ve erdem işleniyorsa insan bu kavramları benimser. ama bir dizide şiddet terör seks fitne fesat işlenirse de bunlardan etkilenir. malum daha kişilik kazanımında bir sürü genç var. bir eğitimci olarak bir baba olarak daha güzel diziler istemek hakkımız. içinde bilim olsun, medeniyet olsun en önemlisi erdem olsun. sen bu tip dizileri seviyorsan 18 kanalları al onları izle. 0 0
  • BAR_Dİ: TÜRK TURİZMİNE KATKIDA BULUNUYORLAR.BURADA TÜRK HAMAMININ TANITIMINI YAPMIŞLAR 7 4 Yanıtla

Advertisement