Kurtalan'da "Madde Bağımlılığına Hayır" Basın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da "Madde Bağımlılığına Hayır" Basın Açıklaması

DBP Kurtalan İlçe Başkanı Zekeriya Toymaz, "Devlet yetkililerinin üzerilerine düşen görevleri tam yerine getirmelerini bekliyoruz" dedi.

11.01.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DBP Kurtalan İlçe Başkanı Zekeriya Toymaz, "Devlet yetkililerinin üzerilerine düşen görevleri tam yerine getirmelerini bekliyoruz" dedi.

Beykent Caddesi Sanat Sokağı girişinde düzenlenen "Madde Bağımlılığına Hayır" basın açıklaması için toplanan grup adına konuşan DBP Kurtalan İlçe Başkanı Zekeriya Toymaz, madde bağımlılığına karşı herkesin tek yürek davranması gerektiğini söyledi.

Son yıllarda uyuşturucu kullanımının arttığına dikkat çeken Toymaz, "Son birkaç yılda bir ur gibi her mahalleyi, sokağı, ve birçok evi saran uyuşturucu madde kullanımı ve bunun sonucu olarak ortaya çıkan fuhuş, hırsızlık, ve benzeri gibi sonuçlar doğurmaktadır. Bizler bir ormandaki her bir ağaç gibiyiz. Bu orman bu güne kadar çıkarılan en büyük yangınla karşı karşıyadır. Hepimize düşen görev o ormanı korumak, orman yanmadan bir an önce bir araya gelip bu yangının çıkmasını önlemektir. Devlet yetkililerinin üzerilerine düşen görevleri tam yerine getirmelerini bekliyoruz" dedi.

Açıklamaya, HDP Kurtalan İlçe Teşkilatı, İnsan Hakları Derneği Kurtalan Şubesi, Kurtalan Ziraat Odası, Garzan Kültür Sanat Merkezi, Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Kurtalan İş Adamları Derneği, ilçe merkezinde bulunan mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da 'Madde Bağımlılığına Hayır' Basın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement