Kurtalan'da Ücretli Öğretmen Alınacak - Son Dakika
Yerel

Kurtalan'da Ücretli Öğretmen Alınacak

Kurtalan’da ücretli öğretmen alınacak.

16.08.2014 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtalan ilçesinde ücretli öğretmen alımı yapılacağı bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2014-2015 eğitim öğretim yılında ilçedeki eğitim kurumlarında değişik branşlarda olan öğretmen açığı için ücretli öğretmen görevlendirilmesi yapılacağı belirtildi.

Kurtalan merkez, belde ve köy okullarının branş, sınıf ve ana okul öğretmenliği ihtiyacını karşılamak üzere öğretmen görevlendirilmesi yapılacağı kaydedilen açıklamada, Eğitim Fakültesi mezunu olanlar, tezsiz yüksek lisans yapmış fakülte mezunları, diğer fakültelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olanlar, okul öncesi öğretmenliği müracaatları için 4 yıllık lisans mezunlarının öncelikli olduğu aktarıldı.

Bu yerleştirme işleminden sonra hala anaokulu ve okul öncesi öğretmenine ihtiyaç duyuluyorsa 2 yıllık çocuk gelişimi ve eğitimi mezunu olanların başvurabilecekleri belirtilen açıklamada, şunlara yer verildi:

"Okul öncesi öğretmenliğine başvuracak olan adaylar arasında kurumumuz bünyesinde daha önce 1 yıl ve daha fazla görev yapan kişiler arasından yüzde 50'si kura sonucu görevlendirmeleri yapılacaktır. Geriye kalan diğer boş kontenjanların yüzde 50'si ise okul öncesi öğretmenliğinden mezun olup şimdiye kadar görev almamış kişiler arasından kura ile belirlenecek."

Görev almak isteyen adayların, 18-22 Ağustos'ta Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurması gerektiği kaydedildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kurtalan'da Ücretli Öğretmen Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement