Din Görevlisine Çirkin Saldırı - Son Dakika
Güncel

Din Görevlisine Çirkin Saldırı

Din Görevlisine Çirkin Saldırı

Siirt'in Kurtalan ilçesinde bir din görevlisinin sabah namazına giderken kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğradığı öne sürüldü.

04.04.2015 17:37  Güncelleme: 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet-Sen Siirt İl Temsilcisi Haydar İbin, Kurtalan ilçesinde bir din görevlisinin sabah namazına giderken kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğradığını bildirdi.

"ALLAH RIZASI GÜDEN ARKADAŞLARIMIZIN UĞRADIĞI SALDIRIYI ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL"

İbin, yaptığı yazılı açıklamada, görevini ifa etmeye giden din görevlisine yapılan saldırıyı kınadı ve şunları kaydetti:

"Kurtalan ilçesinde bir din görevlisinin saldırıya uğradığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Amaçları en iyi şekilde dini hizmetini yürütmek olan ve bu hizmeti verirken günün 24 saati mesailerini bu uğurda harcayan Diyanet çalışanlarımızın ve özellikle Allah rızasını güden arkadaşlarımızın uğradıkları bu saldırıları anlamak izah etmek mümkün değil. İnsanlık onuruna yakışmayan, bu çirkinlikleri toplumumuzun hiçbir kesimi görmek istemiyor. Kendini bilmezlere vatandaşlarımızın ve aziz halkımızın dur demesini istiyoruz."

Olayın yargıya intikal ettirildiğini belirten İbin, saldırıyı gerçekleştiren fail yada faillerinin yakalanması ve hakkettikleri cezaya çarptırılması için yetkilileri göreve çağırdı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Din Görevlisine Çirkin Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement