Kurtarılamadı - Son Dakika
Yerel

Kurtarılamadı

Kurtarılamadı

Tekirdağ’ın Çerkeyköz ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan köpek, veterinerlerin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

20.10.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkeyköz ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan köpek, veterinerlerin müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Çerkezköy ilçesinde bir otomobilin çarptığı sokak köpeği yaralandı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, yolun ortasında yatan köpeğin başka bir araç tarafından ezilmesini önlemek için güvenlik önlemi aldı ve sürücüleri uyardı. Belediye ekiplerince Hayvan Bakım Evi'ne kaldırılan yaralı köpek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ekiplerin, yerde kanlar içinde yatan köpeği dikkatsizce tutarak minibüsün arkasına koyması ise tepki çekti.

Çerkezköy'de Cengiz Topel Caddesi üzerinde yoldan geçen köpeğe çarpan otomobil sürücüsü Yasin Kartal, polisi arayarak köpeğe çarptığını ve köpeğin yaralı, otomobilinin ise hasarlı olduğunu söyledi. Bunun üzerine kaza yerine giden polis ekipleri, yolun ortasında yatan köpeğin arkadan gelen başka bir aracın çarpmaması için önlem aldı.

TEPKİ GÖRDÜLER

Çerkezköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise polisin haber vermesiyle olay yerine geldi. İki görevli, yerde kanlar içinde yatan köpeği dikkatsizce tutarak minibüsün arkasına koydular. Çevredekiler ise görevlilerin bu hareketine tepki gösterdi. Ardından yaralı köpek Çerkezköy Belediyesine bağlı Hayvan Bakım Evi'ne kaldırıldı.

İÇ KANAMASI VAR

Hayvan Bakım Evi'nde tedavi altına alınan köpeğin iç kanamasının olduğu ve vücudunda herhangi bir kırık bulunmadığı öğrenildi. Yapılan müdahale sonrası müşahede altına alınan köpeğin iç kanamasının devam etmesi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurtarılamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement