Kurtlar Vadisi, 1 Yılda İnternette 1 Milyar 860 Milyon Kez İzlendi - Son Dakika
Medya

Kurtlar Vadisi, 1 Yılda İnternette 1 Milyar 860 Milyon Kez İzlendi

Kurtlar Vadisi'nin internette yayınlanan bölümleri 1 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında toplam 1 milyar 860 milyon kez izlenerek kırılması zor bir rekora imza attı.

21.01.2016 08:13  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye'nin internette en çok izlenen dizisi olma özelliğini açık ara sürdürüyor. Başrollerinde Necati Şaşmaz, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban'ın yer aldığı dizi Kanal D ekranlarında yayınlandığı perşembe günleri ekranlara ambargo koyarken, internette de rekor üstüne rekor kırıyor.

4 MİLYONU AŞKIN İZLEYİCİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun her bölümü internette de 4 milyondan fazla izlenme rakamına ulaşıyor… Dizinin yeni sezon bölümleri Kanal D'nin internet sitesinde her hafta ortalama 2 milyon kişi tarafından izlenirken, Kurtlar Vadisi Pusu'nun resmi Youtube kanalında ise 2 milyonun üzerinde seyirci tarafından takip ediliyor.

35 BİN YIL

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Youtube'da yayınlanan bölümleri 1 Ocak-31 Aralık 2015 tarihleri arasında toplam 1 milyar 860 milyon kez izlendi. İzleyicilerin dizi başında geçirdikleri toplam süre 18 milyar dakika olarak kayıtlara geçerken bu rakam ise 35 bin yıla denk geliyor.

DÜNYA İZLİYOR

Türkiye dışından, Orta doğu, Kuzey Afrika, Balkanlar, Türk Cumhuriyetleri ve Avrupa'dan izleyici kitlesini kendine çeken Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye'nin en önemli uluslararası markaları arasında yer alıyor.

Kurtlar Vadisi, 1 Yılda İnternette 1 Milyar 860 Milyon Kez İzlendi

Son Dakika Medya Kurtlar Vadisi, 1 Yılda İnternette 1 Milyar 860 Milyon Kez İzlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • realist: artık yeni trend çakır ımın dizisi eşkiya dünya ya hükümdar olmaz 11 7 Yanıtla
  • cahillik cehalet getirir : yürüyün lan türkiyenin gelmiş geçmiş en güzel dizisi. eleştiri varsa gizli hayranlikda vardır . 10 5 Yanıtla
  • 3: Çoğunuz belki duymuş,görmuş dinlemişsinizdir.Bir bayan bir şarkı yapmış,yarı çıplak ezilerek,büzulerek,kıvırtarak,bu şarkı ile yolunu bulmaktadır.Şarkının sadece,elindeki silahı kafasına dayayarak,söylemiş olduğu,,Eğer terkedersen beni,vururum kendimi,dan,dan,dan,, diye bir cümlesini hatırlıyorum.Ben bu şarkıyı ilk dinlediğimde,iutancımdan yerin dibine girdim.Böyle saçma şarkı sözleri (diziler,filimler de dahil) gençler için tehlikeli olabilir.Derhal yasaklanmali ve cezalandirilmali böyle şarki 9 5 Yanıtla
  • Emre: Ulan adamlar hem izlemiyor hem elestiriyor size ne kardesim 8 5 Yanıtla
  • yakup: Varoşların dizisi normaldir 6 7 Yanıtla
  • halil: demekki 1 milyar 860 milyon mal var 4 8 Yanıtla
  • Asi: Normaldir memleketimde herkes mafya bozuntusu. Kabadayı artist 5 7 Yanıtla
  • kaan: ölümsüz bir insanın çevresinde gelişen olayları işleyen dizi değil mi bu? 4 6 Yanıtla
  • Serdal : Ülke böyle şeyleri seviyor 10 0 Yanıtla
  • dr arzu: Bu besinler çocuklarınızın sağlığıyla oynuyor KAHVE: İçeceği elde edilen bu bitki, kalp krizine yol açmasının yanı sıra, uyuma zorluğu ve dişlerde sararmaya yol açıyor. PATATES KIZARTMASI: Patates kızartmsının içinde yüksek oranda bulunan akrilamid maddesi nedeniyle uzun süre tüketilirse damar sertliği, şişmanlık ve kansere neden olabiliyor. ALKOLLÜ İÇECEK: Alkol kullanımı beyin ve sinir sistemini olumsuz yönde etkiliyor. SOSİS, SALAM: İçinde sodyum nitrit bulunan salam ve sosisin tüketilmesi kansere neden oluyor. CİPS: Cips yemek yağ içmekten farksız diyen uzmanlar, kanserden obeziteye, diyabetten alzheimere kadar birçok hastalığa neden olduğunu vurguluyor. ASİTLİ İÇECEK: İçerisinde asit barındıran bu içecekler mide ve bağırsak hastalıklarına neden oluyor. HAZIR ÇORBA: Toz haline getirilmiş, defalarca işlem görmüş, içinde çok fazla katkı maddesi bulunan hazır çorbalar kansere neden oluyor. BOYALI ŞEKER: İçinde boya yapıcı kimyasalları barındıran şekerler diş çürümesi başta olmak üzere, obezite, diyabet, kalp ve dolaşım hastalıkları, kanser, hipertansiyon, felç, ülser, astım, romatizma, kronik yorgunluk sendromu ve kemik erimesine neden oluyor. ÇİĞ YUMURTA: İçinde bulunabilecek zararlı salmonella mikrobu nedeniyle hastalıklara yol açıyor. HAZIR MEYVE SULARI: Hazır meyve sularının katkı maddeleri içermesi ve aynı zamanda glikoz yani şeker oranlarının yüksek olmasından dolayı, evde taze sıkılmışlar tercihimiz olmalıdır. 4 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement