Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı (İzleyiciler Merakla Bekliyor) - Son Dakika
Soğuk Haber

Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı (İzleyiciler Merakla Bekliyor)

Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı (İzleyiciler Merakla Bekliyor)

Kurtlar Vadisi Pusu en yeni bölüm fragmanı şu sıralar yayınlanmak üzere. Vadi severlerin merak içerisinde bekledikleri Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölüm fragmanı şu sıralar yayınlanmak üzere. KVP yeni bölümün ilk görüntüleri ve son bölümden detayları haberimizde bulabilirsiniz. En güncel Kurtlar Vadisi Pusu haberleri daima bu adreste sizlerle.

08.12.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölümü ile ekranlara geliyor. Aksiyon ve heyecan dolu bir bölümü geride bırakan Vadi 11 Aralık Perşembe akşamı yepyeni bir bölümle dizi severlerin karşısında olacak. KVP takipçileri sabırsızlıkla son bölümün ilk görüntülerini - fragmanını bekliyor. Fragman yayınlandığı andan itibaren haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

CEVAPSIZ SORULAR YANIT BULACAK

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümünde bir çok soru cevapsız soru cevabını bulacak. Zehir satıcılarına karşı amansız bir mücadeleye giren Pusat Çakır ile Türkiye'de ki uyuşturucu pazarının patronlarından Baltazar'ın savaşını kimin kazanacağı merak konusu. Akif yönetimindeki KGT, büyük banka soyguna imza atan Tilki Andrei'nin izini bulabilecek mi bilinmez ancak, Andrei KGT ve Polat Alemdar'ın başına daha çok büyük işler açacak gibi görünüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni baron adayı Fehmi Kuzuzade, Amerikalılardan aldığı emir doğrultusunda çok güçlü bir konsey oluşturmak için çalışmalarına devam etmektedir. Kurtlar Vadisi takipçilerinin hatırlayacağı üzere, Mehmet Karahanlı'nın baronu olduğu büyük konsey Polat Alemdar tarafından yıkılmış ve Amerikalılar Türkiye'de ki bu büyük yapılanmanın yerini dolduramamıştı. Yeni kurulan konsey karşısında Polat Alemdar'ın nasıl bir hamle yapacağı merak konusu.

Kurtlar Vadisi Pusu severleri heyecan dolu yeni bölümler bekliyor. Geçen hafta yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin son sahnesinde uzun süredir ortada görünmeyen Polat Alemdar ve ekibi gözlerden uzak bir evde bir araya gelerek hasret giderirler. Polat'ın aksaçlı olmasıyla eski Alemdar'ı görememekten yakınan izleyicilere bu sahneyle adeta, Alemdar eskisi gibi ekibinin başına geçti mesajı verildi.

Kurtlar Vadisi Pusu 240.bölüm fragmanı şu sıralar yayınlanmak üzere. Merakla beklenen dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandığı andan itibaren haberler.com adresinde bulabilirsiniz.

KURTLAR VADİSİ PUSU 239.BÖLÜM FRAGMANI

Son Dakika Soğuk Haber Kurtlar Vadisi Pusu 240.Bölüm Fragmanı (İzleyiciler Merakla Bekliyor) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement