Kurtlar Vadisi Pusu 250.Bölüm Son Bölüme Damga Vuran Sahneler - Son Dakika
Soğuk Haber

Kurtlar Vadisi Pusu 250.Bölüm Son Bölüme Damga Vuran Sahneler

Kurtlar Vadisi Pusu 250.Bölüm Son Bölüme Damga Vuran Sahneler

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm bir Perşembe akşamı daha ekranları başındaki izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat'ın tapınakçılardan kaçışı ve Cahit'in arkadaşlarıyla yaptığı operasyonlar soluksuz izlendi. Vadi yeni bölümün tüm detayları haberler.com adresinde.

13.03.2015 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölüm. 12 Mart Perşembe akşamı ekrana gelen KVP son bölüm özeti ve yaşanan önemli gelişmeler. Polat Alemdar'ı kurtarmak için tapınakçıların gösterdiği hedefe doğru ilerleyen Cahit ve arkadaşlarının çok fazla zamanı yoktur.

POLAT ALEMDAR'DAN KURNAZ PLAN

Bombalar dolu bir odanın içerisine tıkılan Polat Alemdar buradan kurtulmak için zekice bir plan gerçekleştiriyor. Bombanın zamanını daraltan Polat Alemdar bu sayede gemidekilerde bir panik havası oluşturuyor. Panikle denizaltıyı denizin yüzeyine çıkaran tapınakçılar Polat Alemdar'ı ellerinden kaçırır. Polat denizaltıdan kaçmayı başarır ancak sahile vurduğunda tekrar tapınakçıların eline düşer. Alemdar büyük güvenlik önlemleriyle korunan mekandan tekrar kaçmayı başarır.

KUZUZADE CAHİT'İN İHANETİNİ ÖĞRENİR

Fehmi Kuzuzade Cahit'in ihanetini tapınakçılardan öğrenir. Cahit'in kendisine çok faydalı olduğunu da göz ardı edemeyen Kuzuzade bu olay karşısında şaşkına döner ve Polat Alemdar ve Cahit'i öldürme kararı alır.

CAHİT VE ARKADAŞLARINDAN BAŞARILI OPERASYON

Cahit ve arkadaşları Balkanlar'da yapacağı büyük operasyonu kusursuz bir şekilde gerçekleştirir. Hedefi etkisiz hale getiren Cahit ve arkadaşları Polat Alemdar'ın sağlığından emin oldukları anda infazı gerçekleştireceklerdir. Tapınakçılar Polat'ı ellerinden kaçırdıklarını gizleyerek infazın yine de gerçekleşmesini isterler. Cahit ise Alemdar'dan emin olmadan infazı gerçekleştirmez.

POLAT ALEMDAR'DAN MÜTHİŞ ZAMANLAMA

Cahit hedefi infaz etmekten başka bir yol bulamaz. İnfaz gerçekleşeceği sırada Polat Alemdar kapıyı kırarak içeri girer. Polat'ın içeri girmesiyle Cahit ve arkadaşları büyük şok yaşar. Tekrar bir araya gelen Polat Alemdar ve ekibini dışarıda armageddon timi komutanı beklemektedir. Tim komutanı yarım kalan işi tamamlamak üzere uzaktan namlulu silahıyla pusuda beklemektedir. Kurtlar Vadisi Pusu 250.bölümün final sahnesinde Cahit'in üzerinde beliren ışık Polat Alemdar tarafından görülür. Aksiyon dolu 250.bölümün final sahnesinde yaşanan heyecan verici gelişme sonrası Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm merakla bekleniyor.

Son Dakika Soğuk Haber Kurtlar Vadisi Pusu 250.Bölüm Son Bölüme Damga Vuran Sahneler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!
    15 Nis BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!

    Bahar dizisi, her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Bahar'ın hayatta kalma umudu artıyor. Bahar dizisi Güney Kore'den uyarlanmıştır. Bahar'ın 8. Bölümünde büyük bir tehlike ortaya çıkıyor. BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

  • Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?
    11 Nis Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?


Advertisement