Kurtlar Vadisi Pusu 290. Bölüm Fragmanında Polat Adamlarıyla Baskında! - Son Dakika
Güncel

Kurtlar Vadisi Pusu 290. Bölüm Fragmanında Polat Adamlarıyla Baskında!

Kurtlar Vadisi Pusu 290. Bölüm Fragmanında Polat Adamlarıyla Baskında!

Türk televizyonlarına damga vuran ve en çok izlenen yapım olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 290. bölüm fragmanı yayınlandı.

06.04.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk televizyonlarına damga vuran ve en çok izlenen yapım olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun 290. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde Polat Şedid ordusu ile çatışmaya giriyor ve son anda Cahit'i ölümden kurtarıyor. Polat Alemdar, kendisine " İstanbul'un 7 tepesine çıkmaya geldim" diyen mafya babasına "O zaman yılanın başını küçükken ezelim" diyerek, bıçağı eline saplıyor. Kurtlar Vadisi Pusu 290.Bölüm Fragmanı Yayında! Polat Alemdar, yapılan planların arkasında Gölge'nin olduğunu düşünüyor!

Bu hafta heyecan seviyesi yüksek bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanan Kurtlar Vadisi Pusu 290. bölüm fragmanı izleyicisinin karşısına çıktı. Aksiyon dolu sahnelerin bir an olsun eksik olmadığı Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta Cahit'in başı büyük dertte. Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı haberimizde

Kurtlar Vadisi Pusu 289.Bölüm Özeti

Geçtiğimiz hafta Gölge'nin aşiret liderleriyle yaptığı toplantıda beklenmedik bir gelişme yaşanmış ve Polat Alemdar'ın toplantıyı basıp Gölge'nin yarım kalan cümlesini tamamlayarak gözdağı verdiği anlarla sona ermişti. Polat, Gölge'nin kirli oyunlarını ortaya dökecek ve gerçekleri gün yüzüne çıkaracak. Polat, toplantıda efsane olacak bir konuşma yapacak ve Gölge'ye mesajını verecek.

YUSUF İNTİKAM PEŞİNDE

Köşeye sıkışan Gölge'nin Polat Alemdar'ın bu hamlesine yanıtı gecikmeyecek. Polat ve ekibini hain bir pusuya düşüren Gölge bu kez işi sıkı tutmakta kararlı. Aksiyon dolu anların yaşanacağı kapışma nefesleri kesecek. Yusuf için artık ok yaydan çıktı. İntikam ateşi ile yanan Yusuf Kuzuzade, kendisine yapılan her şey için sorumlularından hesap sormaya karar verir. Çocuk yaştaki Şedid komutanı bir fırsatını bularak kaçacak ve bölgede yardım için bulunan Safiye'yi rehin alacak. Gerilimin artacağı dakikalarda Siyah Sancak ekibini çok zor anlar bekleyecek.

Gölge'nin planlarını Polat açığa çıkaracak mı? Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Kurtlar Vadisi Pusu 290. Bölüm Fragmanında Polat Adamlarıyla Baskında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement