Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzleyiciyle Buluştu, KVP 241 - Son Dakika
Soğuk Haber

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzleyiciyle Buluştu, KVP 241

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzleyiciyle Buluştu, KVP 241

Bomba gibi bir Vadi bölümü daha. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi yine başardı. Son bölümün özellikle final sahnesi izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilirken Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölümün tamamı izleyiciden geçer not almayı başardı.

26.12.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölüm. Yeni bölümde aksiyon ve heyecanın dozu yine yüksekteydi. Yeni bölümden detaylar şu şekilde. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün özeti şöyle..

Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölümde Polat Alemdar İngilizlere teslim olmak zorunda kalır. Cahit ve Safiye'yi kaçırarak Alemdar'ın elini kolunu bağlayan Brandon amacına ulaşır. Fehmi Kuzuzade konsey için yeni isimlerle görüşmeye devam ediyor. Fehmi kendi istediği isimlere teklif götürürken bu büyük yapılanmaya girmek için hazır bekleyenlere ise konsey vizesi vermiyor. Polat Alemdar Lyon timine teslim olduktan sonra siyah sancak ekibi, Brandon'un burada olduğunu düşünerek bölgeye operasyon yapar. Ancak Brandon tedbirli davranarak buraya gelmez ve Alemdar kurtarılsa da Brandon'a ulaşılamaz.

Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölümde Pusat ve Baltazar'a yeni görev verilir. Fehmi, birbiriyle anlaşamayan bu ikiliye petrol dağıtımı görevi verir. Cahit, esir tutulduğu Lyon timinden kendi çabalarıyla kurtulmayı başarır. Ancak Cahit ve Safiye bölgeden uzaklaşamadan Lyon timi tarafından tekrar yakalanır.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün en heyecan verici gelişmelerinden biride Siyah Sancak ekibinin, Cahit ve Safiye'nin bulunduğu mekana yaptığı operasyon oldu. Siyah Sancak ve Akif, Lyon timinin mekanına gizli bir operasyon yapıyor. Çok başarılı bir operasyon gerçekleştiren KGT patronu Akif ve Siyah sancak ekibi Cahit ile Safiye'yi kurtarıyor. Buna rağmen Alemdar İngilizlerle görüşmeyi kabul eder. Brandon ile ilk defa yüz yüze görüşen Alemdar'ı kötü bir sürpriz bekler. Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölümün son bulduğu sahnede Alemdar, Brandon'un bilgisayarında yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığını görür.

Son bölümü kaçırdıysanız Kurtlar Vadisi Pusu 241.bölümeulaşabilirsiniz.

Son Dakika Soğuk Haber Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölüm İzleyiciyle Buluştu, KVP 241 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement