Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde İzleyiciler Öldü Öldü Dirildi - Son Dakika
Soğuk Haber News

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde İzleyiciler Öldü Öldü Dirildi

Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde İzleyiciler Öldü Öldü Dirildi

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Nazife Anne'nin kalbinin durmasıyla büyük hüzün yaşayan Polat ve arkadaşları annelerinin tekrar hayata dönmesiyle büyük sevinç yaşar. Ancak Nazife Anne bu defa da İngilizler tarafından öldürülür. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümden detaylar.

30.01.2015 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde Vadi severler adeta öldü öldü dirildi. Nazife Anne'nin kalbinin durmasıyla Polat Alemdar'ın dünyası başına yıkılır. Kalbi durduktan sonra tekrar hayata dönen Nazife Anne'nin hayata dönmesi Alemdar'ı da adeta tekrar hayata dönderir.

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde İnterpol tarafından aranan Polat Alemdar'ın emniyete götürülür. Üzerine atılan haksız suçlar sonrası adalet önüne çıkan Polat tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır.

Hasta annesininin yanında olmak için hemen hastaneye gelen Alemdar'ın dünyası yine başına yıkılır. Nazife Anne'nin kalbi yine durur ve bu defa geri dönmez. İyileşme eğilimi gösterdiği sırada hayatını kaybetmesi Polat Alemdar'ı şüphelendirir. Polat Alemdar'ın boş yere kuşkulanmadığı çabucak ortaya çıkar.

İngilizlerin hastaneye yerleştirdiği İngiliz ajanı kadın doktor Nazife Anne'nin ölümünden sorumludur. Polat Alemdar hemen bu ismin peşine düşer ve bulması da çok uzun sürmez. Ancak Polat eve vardığında İngilizler ajan doktoru infaz etmiştir.

Polat artık annesini kimin öldürdüğünü bilmektedir ve Brandon'dan hesap sormak için gün sayıyor. Polat'ın bilmediği bir şey daha vardır. Profesör Martin Nazife Anne'nin ölümü öncesi ilaçlarını değiştirmiştir. Polat'ın bundan haberi olacak mı ? Bu sorunun cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 245.bölümde olacak.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Soğuk Haber News Kurtlar Vadisi Pusu Son Bölümde İzleyiciler Öldü Öldü Dirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement