Kurtulmuş: ''14 yaşından itibaren oğlumu dinlemişler" - - Son Dakika
Politika

Kurtulmuş: ''14 yaşından itibaren oğlumu dinlemişler" -

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Beni de dinlediler, hemşehriniz eşimi de dinlemişler, 14 yaşından itibaren oğlumu dinlemişler 3 senedir" dedi.

25.03.2014 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Beni de dinlediler, hemşehriniz eşimi de dinlemişler, 14 yaşından itibaren oğlumu dinlemişler 3 senedir" dedi.

Kurtulmuş, partisinin Gölhisar kent merkezinde düzenlediği mitingde yaptığı konuşmada, mayıs ayından bu yana Türkiye'de olağanüstü önemli işler olduğunu söyledi.

Tüm Türkiye'yi dolaştığını anlatan Kurtulmuş, şöyle konuştu:

"Şunu söyleyebilirim; herhangi bir şekilde evin misafir odasında oturup yan yana iki cümle konuşması mümkün olmayanlar, yolları farklı olanlar, istikametleri farklı olanlar, hepsi bir araya gelmiş, bir ittifak içinde Türkiye'nin başına çoraplar örmek istiyor. Türkiye'nin önünü kesmek istiyorlar. Türkiye'de olağanüstü bir dönemin oluşmasını sağlamak istiyorlar. İstiyorlar ki Türkiye'de ekonomik kriz çıksın. Mayıs ayının ortalarından itibaren maalesef bu işlerde çok maharetli davrandılar. Mayıs ayının ortasında dolar 1,74'tü, şimdi 2,25-30 seviyesine çıktı. Mayıs ayında Türkiye'de Borsa İstanbul 95 bin puandı, şimdi 65 bin puana düştü. Mayıs ayında Türkiye'nin borçlanma faizi 4,61 idi, şimdi yüzde 12'ye çıktı."

- "Beni de dinlediler, hemşehriniz eşimi de dinlemişler"

"Beni de dinlediler hemşehriniz eşimi de dinlemişler, 14 yaşından itibaren oğlumu dinlemişler 3 senedir" diyen Kurtulmuş, şöyle devam etti:

"2 yılda 509 bin kişiyi dinlemişler. Diğer dinlemelerle birlikte bir milyon kişi ediyor. Başbakanı dinlemişler, Cumhurbaşkanını dinlemişler, bakanları dinlemişler. Devletin kriptolu, yani özel telefon, yani olağanüstü bir şey olursa devleti yönetenler aralarında haberleşsin diye kurulan hatları da alçakça dinlemişler. Böyle bir şey olabilir mi? İstiyorlar ki Ukrayna'dan bin beter olsun. Ukrayna'yı gördünüz. 2 ayda canım ülkeyi ortadan ikiye böldüler. Şimdi Kırım, Ruslar'ın kucağına düştü. Türkiye'ye de aynı oyunu oynamak istiyorlar."

- "Böyle bir dünya sistemi olmaz"

Kurtulmuş, Türkiye'nin bugün dünya ölçeğinde sözü dinlenir bir hale geldiğini anlattı. Birleşmiş Milletler'de 5 ülkenin dünyayı kontrol ettiğini ifade eden Kurtulmuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bosna Hersek'te 300 bin Müslüman öldürülüyor, gık çıkmıyor, Filistin'de hergün İsrailliler Filistinliler'e baskı yapıyor, öldürüyor, ülkelerini işgal ediyor, dünyanın gıkı çıkmıyor. Suriye'de 3 yılda 150 bin kişi, her türlü zorluklar içerisinde mücadele eden o halkın 150 bin evladı maalesef çok feci şekilde öldürülüyor, dünyanın gıkı çıkmıyor. En son Ruslar gidiyor Kırım'ı ilhak ediyor, dünyanın gıkı çıkmıyor. Nasıl çıksın? Dünyanın yönetimini 5 ülkeye vermişsiniz. 5 ülkenin gücü nereden geliyor? Silah gücünden, ekonomik gücünden geliyor. Sadece Türkiye diyor ki 'Dünya 5'ten büyüktür. Böyle bir dünya sistemi olmaz. Böyle bir barış olmaz. Böyle adalet olmaz. Yeniden bir dünya sistemi oluşturmak zorundayız."

Kurtulmuş: \'\'14 yaşından itibaren oğlumu dinlemişler" -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kurtulmuş: ''14 yaşından itibaren oğlumu dinlemişler' - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement