Kurtulmuş: Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş: Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok

Kurtulmuş: Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HDP'lilerin seçim boykotuna ilişkin sözlerini değerlendirerek, "Bu tür sözler var ama ortaya konulmuş bir karar yok. Her partinin kendi kararıdır.

28.09.2015 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, HDP'lilerin seçim boykotuna ilişkin sözlerini değerlendirerek, "Bu tür sözler var ama ortaya konulmuş bir karar yok. Her partinin kendi kararıdır. Seçime girmek, girmemek kendi kararıdır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Ordu-Giresun Havalimanı'ndan karayoluyla kent merkezine gelerek Ak Parti Ordu İl Teşkilatı'nı ziyaret etti. Gazetecilerin HDP'lilerin seçim boykotunu gündeme taşımasına ilişkin soruyu yanıtlayan Numan Kurtulmuş, "Bu tür sözler var ama ortaya konulmuş bir karar yok. Her partinin kendi kararıdır. Seçime girmek, girmemek kendi kararıdır. Türkiye'de biz demokratik bir yarıştan yanayız. Herkesin özgür bir şekilde kampanya sırasında fikirlerini ortaya koyması, sandık günü sandık güvenliğinin sağlanması, Türkiye'de demokrasinin iyi işlemesi bakımından temel hususlardır. Kampanyasını özgürcü yapar. Kararı millet verir, sonuçta milletimiz nasıl karar verirse o sonuca göre başımızın üzerinde yeri vardır. Dolayısıyla bunları herhangi bir parti kararını ortaya koymadan bunlar üzerinde konuşmayı doğru bulmam" dedi.

20 TEMMUZ'DAN İTİBAREN BİRDEN FAZLA TERÖR ÖRGÜTLERİ TAARRUZA GEÇMİŞTİ

Bir gazetecinin Karadeniz'de Giresun Güce Karakoluna PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıya ilişkin soruya yanıt veren Numan Kurtulmuş, 20 Temmuz'dan itibaren birden fazla terör örgütlerinin Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef aldığını söyledi. Güvenlik güçlerinin Türkiye'nin her yerinde teröre karşı mücadele ettiğini belirten Kurtulmuş şunları söyledi:

"Birden fazla terör örgütleri 20 Temmuz'dan bu yana Türkiye'nin her yerinde hem Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef alarak, hem Türkiye'de yaşayan 78 milyonu hedef alarak, ama daha önemlisi Türkiye'nin dirliğini, birliğini ve kardeşliğini hedef alarak bir taarruza geçmiştir. Özellikle 20 Temmuz'dan bu yana güvenlik kuvvetlerimiz, askerimiz, polisimiz, özel harekatçılarımız kim varsa büyük bir koordinasyonla Türkiye'nin her yerinde bu terör saldırılarına karşı mücadele etmektedir. İstihbarat birimleri de var, Emniyet kuvvetleri de var, Türk Silahlı Kuvvetleri'de var, Özel kuvvetler, herkes işin içerisindedir. Terör topyekün bütün ülkede ortalığı karıştırmak istiyorsa güvenlik kuvvetleri de topyekün Türkiye'nin her yerinde huzuru barışı ve sükuneti sağlamaya çalışıyor."

Numan Kurtulmuş daha sonra parti binasında basına kapalı olarak partililerle toplantı düzenledi. - Ordu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş: Sözler Var Ama Ortaya Konulmuş Bir Karar Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı
    03:18 Tokat ve Yozgat'ta Deprem Sonrası Hasar Tespitleri Yapıldı

    İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Tokat ve Yozgat illerinde meydana gelen deprem sonrası yapılan hasar tespitlerini açıkladı. Tokat'ta 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar tespit edilirken, Yozgat'ta ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitleri yapıldı. Karaloğlu, vatandaşlara evlerini kullanmamaları konusunda uyarıda bulunarak, misafir etme imkanlarının olduğunu belirtti.

  • Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?
    03:09 Xiaomi 12 Serisi Android 15 Güncellemesi Alacak Mı?

    Geçen sene Android 14'ü yayınlayan Google, bu yıl ise Android 15 işletim sistemini kullanıma sunacak. Xiaomi 12 serisi (Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro, Xiaomi 12 Lite, Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro, Xiaomi 12S Ultra, Xiaomi 12X) Android 15 güncellemesi alacak mı? İşte tüm bildiklerimiz...

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.


Advertisement