Kurtulmuş'tan Halep'teki Cami Saldırısı Tepki: Bu İnsanlık Suçudur (2) - Son Dakika
Güncel

Kurtulmuş'tan Halep'teki Cami Saldırısı Tepki: Bu İnsanlık Suçudur (2)

"BU MİLLET EMPERYALİST ÇAPULCULARA MÜSAADE ETMEYECEĞİNİ GÖSTERDİ"Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'inci Yıldönümü kutlamaları kapsamında Tarihi Gelibolu Yarımadasında şehitlikleri ziyaret eden 100 şehit yakını ile Eceabat İlçesi Kabatepe Mevkisi'ndeki Kum...

17.03.2017 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"BU MİLLET EMPERYALİST ÇAPULCULARA MÜSAADE ETMEYECEĞİNİ GÖSTERDİ"

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 102'inci Yıldönümü kutlamaları kapsamında Tarihi Gelibolu Yarımadasında şehitlikleri ziyaret eden 100 şehit yakını ile Eceabat İlçesi Kabatepe Mevkisi'ndeki Kum Otel'de öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası Çanakkale İl Müftüsü Arif Gökçe'nin şehitler için yaptırdığı duanın ardından konuşan Numan Kurtulmuş, Çanakkale'nin Türkiye tarihi açısından en önemli kahramanlık destanlarının yazıldığı vatan toprağı olduğunu söyledi.

Çanakkale zaferinden bir asır sonra yine aynı dış mihrakların tesiri ve tahrikiyle bu sefer içlerinden çıkan hain güruhu ve hain bir çetenin ortaya koyduğu 15 Temmuz girişimi ile karşı karşıya kaldıklarını kaydeden Kurtulmuş şunları söyledi:

"Dün karşımızda dikilen kimi Hindu, kimi yamyam, kimi İngiliz, kimi Fransız, kimi onların Afrika'dan Asya'dan getirmiş oldukları köleleri, kandırılmış adamlardır. Şimdi ise hoca kılıklı bir eşkıya başının ortaya koymuş olduğu FETÖ çeteleriyle bu millet karşı karşıya kaldı. Bu milletin Özel Harekatı basıldı. Türksat'ı, Emniyet Müdürlüğü bombalandı. Bu ülkede sokaklarımızda, 'Allahu Ekber' diyerek, bayrağını alarak sokağa çıkan bu Çanakkale şehitlerinin torunları göğüslerini tanklara siper etti. 250 evladımızı, kardeşimizi şehit ettiler. Bu millet tam bir asır sonra öyle emperyalist çapulculara müsaade etmeyeceğini, imanlarıyla kararlılığıyla gösterdi. Ne oldu da bu adamların hepsinin düğmesine bastılar ve Türkiye'ye karşı mücadele başlattılar. Üç beş çapulcudan ibaret değil bunlar. PKK desen 3-5 bin kişi, FETÖ desen 3-5 bin kişi, DEAŞ desen 3-5 bin kişi. Hadi diyelim 10 bin kişi. Peki, bu ellerindeki silahları kim veriyor? Dünyanın en gelişmiş ölüm aletleriyle nasıl oluyor da Türkiye'nin karşısına çıkıyorlar? Türk polisinin, askerinin, milletinin karşısına nasıl dikiliyorlar? Bunların sırtlarını kim sıvazlıyor? Bunlara siyasi destekleri kim veriyor? Bunlara ekonomik destekleri, istihbarat desteklerini kim veriyor? Oyun son derece açıktır. Bir asır evvel bu topraklara ordularıyla çıkmaya çalışanlar. Şimdi terör örgütleriyle Türkiye'yi kuşatmaya çalışıyor. Bu millet bir asır evvel nasıl müsaade etmediyse, Allah'ın izniyle şimdi de müsaade etmeyecek. Bunların hepsine hadlerini bildirecektir. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Bu emperyalist uşakların, köleleri, köpekleri olan bu örgütlere ve arkasındaki güçlere bu millet Allah'ın izniyle diz çöktürecektir."

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, daha sonra Kilitbahir Köyü'ne geçti.

Mustafa SUİÇMEZ/ÇANAKKALE,

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kurtulmuş'tan Halep'teki Cami Saldırısı Tepki: Bu İnsanlık Suçudur (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement