Kurtuluş Caddesi Esnafından Keşan Belediyesi Ziyareti. - Son Dakika
Güncel

Kurtuluş Caddesi Esnafından Keşan Belediyesi Ziyareti.

Kurtuluş Caddesi esnafı, 13 Kasım günü Keşan Belediye Başkan Vekili Ercan Ersoylu'yu makamında ziyaret etti.

13.11.2015 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 14.30 sıralarında gerçekleşen ziyarette Cadde esnaflarından olan aynı zamanda Keşan TSO'nun Yönetim Kurulu Üyesi olan Kadir Mutaf ve Cadde esnafları yer aldı.

Kurtuluş Caddesi esnafı tarafından hazırlanan, 19 Kasım günü yapılacak olan, Keşan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıldönümünde 4.sü düzenlenen "Kurtuluş Caddesi Alışveriş Günleri" etkinliği ile ilgili karşılıklı fikir alış- verişinde bulunuldu.

Kadir Mutaf; öncelikle etkinliğe Belediye Başkanını davet ettiğini belirterek,"Her türlü desteğini esirgemeyen, Keşan Belediye Belediye Başkanı'na esnafımız adına çok teşekkür ederim. Karşılıklı fikir alış- verişinde bulunarak, etkinliğimizin vizyonunu daha da geliştirmeyi hedefliyoruz." dedi.

Başkan Vekili Ersoylu; "Kurtuluş Caddesi Alışveriş Günleri" etkinliğinin hayırlı olmasını diledikten sonra"Gerekli destek tarafımızdan verilecektir. Arkadaşlarımızı böyle bir etkiliği organize edip, emek verdikleri ve sürekliliğine özen gösterdikleri için kutluyor, başarılar diliyorum." dedi. Yapılan ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek, teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kurtuluş Caddesi Esnafından Keşan Belediyesi Ziyareti. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement