Kurtuluş İçin Güreştiler - Son Dakika
Yerel

Kurtuluş İçin Güreştiler

Kurtuluş İçin Güreştiler

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Kurtuluş Kupası Müsabakaları ve İl Seçmeleri Palandöken Spor Salonu’nda yapıldı.

10.03.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş Federasyonu Erzurum İl Temsilciliği tarafından Yıldızlar Serbest ve Grekoromen Güreş Kurtuluş Kupası Müsabakaları ve İl Seçmeleri Palandöken Spor Salonu'nda yapıldı. Çok sayıda güreşçinin katıldığı müsabakalarda yıldız pehlivanlar kilosunda birinci olabilmek için mücadele etti. Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk, geçtiğimiz hafta sonu yapılan müsabakalarda 14-15 Mart 2015 tarihlerinde Kırıkkale, Rize ve Sinop'ta yapılacak olan grup müsabakalarına katılacak olan güreşçilerin belirlendiğini söyledi. Yapılan müsabakalarda Grekoromende 42 kiloda birinciliği Yolspor'dan Muhammed Ali Kesti kazanırken, 46 kiloda Uzundere Gülspor'dan Semih Turgut, 50 kiloda Uzundere Gülspor'dan Metehan Gözcü, 50 kiloda Yakutiye Gençlikspor'dan Oğuzhan Sinin, 58 kiloda Uzundere Gülspor'dan Mücahit Kardeş, 63 kiloda Güreş Eğitim Merkezi'nden Ömer Faruk Bengü, 69 kiloda Uzundere Gülspor'dan Feramuz Deniz, 76 kiloda Tortum Gençlikspor'dan Resul Polat ve 85 kiloda Uzundere Gülspor'dan Nihat Karabulut kazandı.

Serbest stilde ise 42 kiloda Güreş Eğitim Merkezi'nden Ahmet Polat, 46 kiloda Güreş Eğitim Merkezi'nden Muhammed Taşer, 50 kiloda Güreş Eğitim Merkezi'nden Faruk Kırtepe, 54 kiloda Yolspor'dan Halil Furkan Şişman, 58 kiloda Yolspor'dan Hakan Çolak, 63 kiloda Yolspor'dan Bülent Deveci, 69 kiloda Yolspor'dan Necati Deveci, 76 kiloda Yolspor'dan Abdullah Saklı, 85 kiloda Güreş Eğitim Merkezi'nden Halil Balcıoğlu, 100 kiloda Yolspor'dan Burak Sertoğlu birincilik kürsüsüne çıkan güreşçiler oldu. Yapılan müsabakaların ardından dereceye giren güreşçilere madalya verildi. Sporcuların madalyaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Güreş İl Temsilcisi Fahrettin Ertürk ile diğer davetliler tarafından verildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurtuluş İçin Güreştiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement