Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu İznik'ten Geçti - Son Dakika
Güncel

Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu İznik'ten Geçti

Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu İznik\'ten Geçti

Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale Valilikleri tarafından ortaklaşa düzenlenen "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu"na katılan bisikletçiler, İznik'te çadırda konakladı.

15.09.2014 14:39  Güncelleme: 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tura katılan 150 kişilik grup, İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezi tesislerinde İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe , Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu karşıladı. Bisiklet turuna katılan grup sahile çadırları kurduktan sonra akşam yemeği için İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Eğitim ve Kamp Merkezinde akşam yemeğine geçti.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da"Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu tarihe ışık tutan önemli bir etkinliktir. Özellikle Bisiklet turana katılan tüm bisikletlileri tesislerimizde ağırlamaktan onur duyarız. Türkiye Bisiklet Federasyonu ile Bursa, Bilecik, Balıkesir ve Çanakkale Valilikleri tarafından ortaklaşa düzenlenen turun ikinci startını tarihi İstanbul Kapı'dan vermek ayrıca bir farkındalık oluşturmuştur" dedi.

2. Start İznik İstanbul Kapıdan Verildi

Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turunun ikinci startı İznik İstanbul Kapı'dan İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı Fırat Toprak , Belediye Meclis Üyesi Nurettin Çömez, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Protokol Şube Müdürü Fedai Din ve , Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Coşkun tarafından verildi.

Star öncesi İstanbul Kapı'da günün anısına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Protokol Şube Müdürü Fedai Din, İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın, Garnizon Komutanı Fırat Toprak'a Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turunun tişörtünü hediye etti.

Kuruluştan Kurtuluşa 2.Etap Çıkışını İznik İstanbul Kapı'dan başlayan bisiklet turu İznik göl sahil yolu güzergahından başlayarak Gemlik güzergâhında Bursa'ya ulaşacak. Bursa, Mudanya, Trilye ve Karacabey'den sonra Balıkesir ili Bandırma, Biga'dan sonra Çanakkale'de son bulacak. Yaklaşık 500 kilometrelik yol tarihe ışık tutacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu İznik'ten Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement