Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu Söğüt'ten Başladı - Son Dakika
Güncel

Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu Söğüt'ten Başladı

Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu Söğüt\'ten Başladı

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından her yıl 12-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen ’’Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’’, Bilecik’in Söğüt ilçesinden başladı.

13.09.2015 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından her yıl 12-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu", Bilecik'in Söğüt ilçesinden başladı.

"Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu"na katılan bisikletçiler, ilk molalarını Bilecik'teki Şeyh Edebali Türbesi'nde verdi. Bisikletçiler Bilecik Gençlik Spor ve İl Müdürü Aslan Yıldız, Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, Bilecik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü yetkilileri tarafından karşılandı. Bilecik Belediyesi tarafından tura katılan sporseverlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Bilecik'in Söğüt ilçesinden başlayan tur, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerini kapsıyor. Bu illerdeki valiliklerin desteğiyle gerçekleştirilen etkinlikler, 734. Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında Söğüt'ten başlayarak, Çanakkale'de son bulacak.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü "Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu" Koordinatörü Yılmaz Durmuş, 12-18 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen turun Bilecik ayağını en güzel şekilde tamamladıklarını belirterek, "Sporcularımızı Bilecik'te çok güzel karşıladık. Bilecik Belediyesi'ne bu anlamda sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Söğüt'te başladığımız ve Çanakkale'de son bulacak olan turumuzun inşallah en güzel şekilde tamamlarız" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'a üzerinde Osmanlı arması bulunan tabak hediye etti. Toplu fotoğrafın çekildiği etkinlikte sporcular şehitleri de anarak, "Aziz Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz" yazılı pankart açtı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu Söğüt'ten Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement