'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu' Sporcuları Mudanya'da Bayraklarla Karşılandı - Son Dakika
Yerel

'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu' Sporcuları Mudanya'da Bayraklarla Karşılandı

\'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu\' Sporcuları Mudanya\'da Bayraklarla Karşılandı

Türkiye Bisiklet Federasyonu’nca tertiplenen ve Söğüt’ten başlayıp Çanakkale’de son bulacak olan’’Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu’’na katılan 150 bisikletçi, Mudanya’da bayraklarla karşılandı.

15.09.2015 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Bisiklet Federasyonu'nca tertiplenen ve Söğüt'ten başlayıp Çanakkale'de son bulacak olan"Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu"na katılan 150 bisikletçi, Mudanya'da bayraklarla karşılandı.

Gemlikten deniz yoluyla Mudanya iskelesine gelen bisikletçiler, protokol mensupları tarafından karşılandı. Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Samet Ali Kılıçoğlu, Emniyet Müdürü Hasan Alperen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Tahir Yılmaz tarafından karşılanan 150 bisikletçi, bando eşliğinde Mütareke Evi'ne kadar Türk Bayrakları ile yürüdü. Vatandaşlar bisikletçilere alkışlarla destek verdi.

"Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu"na katılanlar Yörükyenicesi Mahallesi'nde yemek yedikten sonra Bursa'ya hareket etti. Grup, bisiklet turunu Balıkesir'in ardından Çanakkale'de sonlandıracak. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kuruluştan Kurtuluşa Bisiklet Turu' Sporcuları Mudanya'da Bayraklarla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement