Kurumlar Yeşil Sahada Ter Dökecek - Son Dakika
Yerel

Kurumlar Yeşil Sahada Ter Dökecek

Kurumlar Yeşil Sahada Ter Dökecek

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü, 19 Mayıs’ta Kamu Kurumlararası Gençlik Haftası Futbol Turnuvası düzenleyecek.

09.05.2015 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi Milli Eğitim Müdürlüğü, 19 Mayıs'ta Kamu Kurumlararası Gençlik Haftası Futbol Turnuvası düzenleyecek.

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu yılki 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kamu Kurumlararası Gençlik Haftası Futbol Turnuvası düzenliyor. 8 takımın katılacağı turnuvada karşılaşmalar, Kapaklı Futbol Sahası'nda oynanacak. Kapaklı İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilecek olan Kamu Kurumlararası Futbol Turnuvası'na Kaymakamlık, Emniyet, Milli Eğitim, İlçe Sağlık, Veteranlar, Belediye, Müftülük ve Zabıta olmak üzere toplam 8 takım katılacak.

Turnuva kapsamında 4'er takımdan 2 grup oluşturulacak. Grupların kendi aralarında oynayacakları karşılaşmaların ardından her iki gruptan da 2'şer takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Kapaklı Milli Eğitim Müdürlüğü'nce turnuva kapsamında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü A.Serdar Ümit Öncel başkanlığında oluşturulan Organizasyon Komitesi'nde ise Beden Eğitimi Öğretmenleri Şener Kökçak, Semih Tanyeri ve Burak Atakan görev alacak.

Turnuva kuralları hakkında bilgi veren Komite Başkanı A. Serdar Ümit Öncel, "Takımlar turnuvaya en fazla 24 oyuncu ile katılabilir. Turnuvada 1989 ve daha küçük doğumlular joker statüsünde olacak, katılım formuna en fazla 6 joker oyuncu yazılacak. Katılım formuna, halen faal olan profesyonel futbolcu yazılamayacak. Amatör olarak halen faal olan 3 futbolcu yazılabilecek. Müsabakaya belirlenen saatte 9 kişiden az bir kadro ile gelen veya hiç gelmeyen takım hükmen 3-0 mağlup sayılacak. Müsabaka hakem atamaları İlçe Hakem Kurulu tarafından yapılacak. Final Müsabakaları neticesinde dereceye giren ilk dört takıma kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verilecek" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kurumlar Yeşil Sahada Ter Dökecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement