Soyguncu Kurusıkı Tabancayla Bankayı Soydu - Son Dakika
Güncel

Soyguncu Kurusıkı Tabancayla Bankayı Soydu

Soyguncu Kurusıkı Tabancayla Bankayı Soydu

Gaziosmanpaşa'da, kurusıkı tabanca ve üzerinde bomba süsü verilmiş düzenekle bankaya giren hasta maskesi takmış soyguncu, 10 bin lira nakit parayı alıp kayıplara karıştı.

23.06.2015 16:49  Güncelleme: 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa'da, kurusıkı tabanca ve üzerinde bomba süsü verilmiş düzenekle bankaya giren hastane maskesi takmış soyguncu, 10 bin lira nakit parayı alıp kayıplara karıştı. Polis, soyguncunun yakalanması için çalışma başlattı.

KURUSIKI TABANCA VE HASTA MASKESİYLE BANKAYI SOYDU

Olay, Rami Kışla Caddesi üzerinde bulunan banka şubesinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, başını sargı beziyle bağlayıp yüzünü hastane maskesi ile kapatan soyguncu, kurusıkı tabancayla bankaya girdi. İçerideki müşterileri dışarıya çıkaran soyguncu, bankodaki görevliden kasadaki paraları istedi.

"KENDİMİ PATLATIRIM" DİYE TEHDİT ETTİ

Görevlilerin diretmesi üzerine, soyguncu, üzerinde bulunan bomba süsü verilmiş düzeneği göstererek, Kendimi patlatırım diye tehdit etti. Ardından, kurusıkı tabancasıyla banka içerisinde havaya 1 el ateş açan zanlı, bankanın güvenlik görevlisini de tehditle etkisiz hale getirdikten sonra, kasada bulunan 10 bin TL'yi alarak hızla olay yerinden yaya olarak uzaklaştı.

Banka çalışanları durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler bankanın çevresini güvenlik şeridiyle kapattı.

SİLAH KURUSIKI ÇIKTI

Bankada ve çevresinde delil toplayan ekipler, soyguncunun kurusıkı tabancayla ateş açtığını tespit etti. Görgü tanıkları, soyguncunun başında sargı bezi ile banka şubesine girdiğini, kısa süre içerisinde bankadan elinde çanta ile çıkarak hızla uzaklaştığını söylediler. Bankanın güvenlik kameralarını inceleyen polis, soyguncunun yakalanması için çevrede araştırma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Soyguncu Kurusıkı Tabancayla Bankayı Soydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement