Kuşadası Belediye Meclisi Toplantısı Güzelçamlı'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Belediye Meclisi Toplantısı Güzelçamlı'da Yapıldı

Kuşadası Belediye Meclisi Toplantısı Güzelçamlı\'da Yapıldı

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu’nda yapıldı.

08.12.2016 00:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı başkanlığında Güzelçamlı Mahallesi Düğün Salonu'nda yapıldı.

Toplantıda Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde Pazar günleri de pazar kurulmasına karar verildi.

Kuşadası Belediye Meclis toplantısında alınan en önemli karar Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde dördüncü bir gün pazar kurulması ile ilgili oldu. Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine Kapalı Pazaryeri'nde Salı, Çarşamba ve Cuma günleri kurulan pazarlara ek olarak Pazar günleri de üst katta tekstil, alt katta gıda olmak üzere pazar kurulması kararı alındı.

Öte yandan Ege Mahallesi'nde Pazar günleri kurulan semt pazarının kaldırılması yönünde daha önce alınan Belediye Meclis kararı iptal edilerek Ege Mahallesi pazarının kurulmaya devam edilmesi kararı alındı. Toplantıda ayrıca Kuşadası Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Hacıfeyzullah Mahallesi Güneş Sokak'ta yaptırılan parka "7 Eylül" isminin verilmesi kabul edildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Belediye Meclisi Toplantısı Güzelçamlı'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement