Kuşadası Bütçesine Oy Birliğiyle Onay - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Bütçesine Oy Birliğiyle Onay

Belediye'nin 2015 yılı bütçesi 130 milyon lira olarak oybirliği ile kabul edildi.

14.10.2014 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi'nin 2015 yılı bütçesiyle stratejik plan ve performans programı, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Kuşadası Belediyesi meclis toplantısında konuşan AK Parti Sözcüsü Tacettin Özden, "evet" oyu kullanacaklarını ancak bütçenin son 5 yıldır sürekli açık vererek devam ettiğini, bunun devam etmesi halinde stratejik plan hedefleri ve  ilçenin ihtiyaçlarının karşılanmasında sıkıntı yaşanabileceğini ifade etti.

Bütçenin tüm üyelerin oy birliğiyle 130 milyon lira olarak kabul edilmesi sonrası konuşan Belediye Başkanı Özer Kayalı, "Hem AK Parti hem MHP'li arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Burada bir iyi niyet var. Biz de bu iyi niyetin gereklerini yerine getireceğiz. Önümüzdeki yıllarda çok daha farklı, ayakları yere basan bir Kuşadası olacak" dedi.

- Güvercinada için zamanla yarış

Toplantıda Güvercinada'nın restorasyon projesi de ele alındı.

Restorasyonun gelecek sezona yetişmesi için zamanla yarıştıklarını söyleyen Kayalı, şöyle konuştu:

"Güvercinada'nın restorasyon projeleri hazır. Yasal prosedürü yerine getirip çalışmalara başlayabilmemiz için zamanla yarışıyoruz. Meclisimizde oylanacak projenin 25 Ekim'de yapılacak olan Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu toplantısına yetişmesi gerekiyor. Eğer orada da onaylanırsa Kasım ayında Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden geçer ve çalışmalara başlarsak, sezona yetiştiririz" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuşadası Bütçesine Oy Birliğiyle Onay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement