Kuşadası CHP İlçe Kongresi 1 Nisan'da - Son Dakika
Yerel

Kuşadası CHP İlçe Kongresi 1 Nisan'da

Kuşadası CHP İlçe Kongresi 1 Nisan\'da

CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı genel kurulu 1 Nisan'da gerçekleştirilecek.

30.03.2012 19:52  Güncelleme: 22:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kuşadası İlçe Teşkilatı genel kurulu 1 Nisan'da gerçekleştirilecek. 1 Nisan Pazar günü Kuşadası Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek kongrede CHP ilçe örgütü yeni dönemde görev yapacak başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile il delegelerini belirleyecek.

Delege seçimlerinin ardından tek liste halinde girilmesi beklenen olağan genel kurulda nevcut başkan Mehmet Gürbilek, daha önceden aday olduğunu açıklamıştı. Yeniden aday olan CHP ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek yaptığı açıklamada, "Demokrasi şölenimize tüm partililerimizi ve Kuşadası halkını bekliyoruz" dedi.

Olağan genel kurul ile ilgili yazılı bir açıklama yapan CHP Kuşadası ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek, "Ülke genelinde partimiz kongre sürecine girmiş bulunmaktadır. Bizler de Kuşadası ilçe örgütü olarak 1 Nisan'da birlik ve beraberlik içerisinde, demokrasi şöleniyle partimize örnek ve ilçemize yakışır olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Bunun öncesinde geçen hafta sonu yaptığımız belde kongrelerimizde yeni başkan ve yöneticilerimizi seçtik. Birileri her ne kadar bu seçimlerden kendilerine pay çıkarmaya çalışsa da seçimi kazananlar, kişilerin değil, o beldelerin başkan ve yöneticileridir, yani Cumhuriyet Halk Partisi'nin başkan ve yöneticileridir. Bu tür kasıtlı haberlerle partimizin içine nifak sokup, o beldelerde seçilen başkan ve yöneticilerimizi CHP'nin değil, kendilerinin adamı gibi lanse etmeye çalışmaları hoş değildir, doğru da değildir ve partimize zarar vermekten de öteye gitmez. Seçim sürecinin başından beri söylediğim gibi ben ve arkadaşlarımın kazanmayla ilgili hiçbir endişesi yoktur. Delege seçimlerinden önce de açıklamıştım. Partimize ve Kuşadası'na hizmet amacıyla çıktığımız bu yolda ilçe kongresindeki seçimleri de kazanarak, yolumuza devam edeceğiz. Seçim süreci boyunca bize destek veren, inanan, güvenen tüm partililerimize ve Kuşadası halkına şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Görevde olduğu süre içerisinde özverili bir şekilde çalıştıklarını kaydeden CHP Kuşadası ilçe Başkanı Mehmet Gürbilek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun en önemli göstergesi de milletvekili genel seçimlerinde partimizin Kuşadası'nda elde ettiği tarihi başarıdır. Partimiz ilçe merkezinde yüzde 55'lik, ilçe genelinde ise yüzde 52,5'luk bir oy oranına ulaşmış ve açık farkla birinci parti olmuştur. Bu çok önemli başarılı sonucun alınmasında Kuşadası'nda CHP'li belediyenin görevde olması da en önemli rolü oynamıştır. Bu nedenle partimizi onurla temsil ederek, Kuşadası halkına yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız M. Esat Altungün'e teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Ayrıca, bu sonucun elde edilmesine emeği geçen tüm eski ilçe başkanlarımıza, geçmişten bu yana partimizde görev yapan değerli yöneticilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte hedefimiz, 2014 yerel seçimlerinde yerel yönetimimizin devamını sağlayacak sonucu almak ve ardından da milletvekili genel seçimlerinde yine partimizi Kuşadası'nda daha da üst noktalara taşımaktır. Olağan kongremiz 1 Nisan Pazar günü Saat: 13.00'de belediye düğün salonumuzda yapılacaktır. Tüm partililerimizi ve Kuşadası halkını demokrasi şöleni içinde yapacağımız kongremize davet ediyorum. Partimiz Kuşadası'nda açık ara birinci partidir. Bu kongreden partimiz daha da güçlenerek çıkacaktır. Son dönemde birileri tarafından finanse edilen yerel gazetelerde partimize ve belediye başkanımıza yönelik iftira kampanyaları ile kara propagandaları yürütenler de bu kongrenin sonunda gerekli dersi alacaktır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın"

- AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası CHP İlçe Kongresi 1 Nisan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement