Kuşadası Gençlik Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Gençlik Festivali Başladı

Kuşadası Gençlik Festivali Başladı

Kuşadası Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali, Davutlar Sevgi Plajı’nda coşkulu bir atmosferde başladı.

15.07.2016 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Kuşadası Gençlik Festivali, Davutlar Sevgi Plajı'nda coşkulu bir atmosferde başladı.

Halka açık ve ücretsiz olan ilk gün konserlerinde Emre Aydın, Umut Kuzey ve Supernova Reggae Band, gençlere müzik dolu saatler yaşattı. Emre Aydın'ın sahneye çıktığı saat 24.00'da coşkunun doruğa ulaştığı festival açılışına, kamp yapmak üzere Türkiye'nin farklı kentlerinden Sevgi Plajı'na gelen gençlerin yanı sıra Kuşadalılar da yoğun ilgi gösterdi.

Festivali eşi Nil Kayalı ile birlikte izleyen Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı açılışta yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin her yerinden gelen barışın ve sevginin sembolü gençler, farklı uygarlıklara ve çeşitli kültürlere ev sahipliği yapmış güzel kentimiz Kuşadası'na hoş geldiniz. Bu ülkenin siz değerli gençlere ihtiyacı var çünkü bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Bu gecenin organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Davutlar Sevgi Plajı'nda dört gün boyunca devam edecek festivalin bugünkü programında Başıbozuk, Yok Öyle Kararlı Şeyler, Jehan Barbur, İskender Paydaş (Fatma Turgut-Ferman Akgül), Pinhani, Pilli Bebek ve MFÖ gibi sanatçılar sahne alacak. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Gençlik Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement