Kuşadası Meclis Üyelerinden Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Meclis Üyelerinden Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür

Kuşadası Meclis Üyelerinden Başkan Çerçioğlu\'na Teşekkür

Kuşadası Belediyesi Meclis üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

13.08.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi Meclis üyeleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kuşadası'na yaptığı yatırımlar ve hayata geçirilen projeler nedeniyle Başkan Çerçioğlu'na teşekkür eden meclis üyeleri, Başkan Çerçioğlu ile elbirliği ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak Kuşadası'na önemli hizmetlerin geldiğini ifade ettiler.

Kuşadası Belediyesi Meclis üyeleri, yaptıkları ziyarette Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan hizmetlerin yanı sıra turizm hizmetlerinin de yapıldığını belirterek, "Turizm kenti olan Kuşadası'nda Özlem Başkanımızın verdiği hizmetler halkımız tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda Denizcilik Dairesi Başkanlığı kurmasının yanı sıra sahillere yönelik aldığı deniz temizleme aracı, yapılan asfaltlama çalışmaları, turizm artırmaya yönelik çalışmalar önemli hizmetlerdir. Kadınlar Denizi caddesinden başlayıp Söke karayoluna birleşen Boyalık yolu mevkilerinde Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfaltlama ve refüj çalışmaları da vatandaşlarımıza çok büyük kolaylıklar sağladı. Kuşadası halkı adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na çok teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Kuşadası Belediyesi Meclis üyelerinin ziyaretini memnuniyetle karşılayan Başkan Çerçioğlu, "Kuşadası Aydınımızın önemli turizm kentlerinden biridir. Kuşadası'nda önemli projeleri hayata geçirdik, bundan sonrada vatandaşlarımızın isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Meclis Üyelerinden Başkan Çerçioğlu'na Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement